Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Twitter özür diledi! Resmi hesabımız açıldı

Twitter özür diledi! Resmi hesabımız açıldı

Beşiktaş Medya Grup resmi hesabımız açıldı. Aylar süren çalışmalarımız sonrası Beşiktaş Medya Grup'a ait yaklaşık 84.000 takipçili @besiktascomtr adlı resmi Twitter hesabına kavuştu. Bu süre zarfında Gazete Beşiktaş ve Radyo Beşiktaş hesaplarından haber paylaşımları yapan haber sitesi takipçilerini yalnız bırakmadı. 
Yapılan açıklamada, zaman zaman hem siteye hem de sosyal medya hesaplarına saldırı olduğu ve bunların anında püskürtüldüğü belirtildi. www.besiktas.com.tr adlı sitenin https ile başladığı güvenlikli olduğu belirtilirken, saldırıların daha ziyade sosyal medya hesaplarına gerçekleştirildiği duyuruldu. Bunların spam şeklinde olduğu ancak son saldırının aylar süren bir çaba  sarf edilmesine neden olduğu belirtildi. Bu zaman zarfında haber sitemizde konuyu gerek haber yaparak gerekse 1.sayfadan sürekli yayınlayarak gündem oluşturduk.

SOSYAL MEDYA EKİBİMİZ VE AVUKATLARIMIZ DEVREDE

Sonuç olarak Twitter gerek sosyal medya ekibimiz gerekse hukuk işlerindeki avukatlarımız ile görüşmeler yaparak, gerekli belge ve yasal dökünmanlar üzerinden 2 gün önce rutin bir özür mesajı yayınlayarak Twitter hesabımızı açtı.
Böylelikle Facebook hesabımızda 150 bin, Twitter hesaplarımızda 100.000 lere yaklaşan rakamlar ve instagram ile YouTube hesaplarımız ile birlikte 250.000 rakamlarını görmüş olduk.
Bu yaşanan süreci ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz!.. Ayrıca, bizlere destek olanlara ve dostlarımıza da teşekkür ediyoruz.

 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık