Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkler de tehdit altında! Aşırı sağcı Alman partiden korkun. plan

Türkler de tehdit altında! Aşırı sağcı Alman partiden korkun. plan

Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif (AfD) partisinin yeni göçmen karşıtı planı gündem oldu. Edinilen bilgilere göre; ülkede hızla yükselen AfD'nin "vatandaş olmayanların Almanya'dan kitlesel olarak sınır dışı edilmesi" planının konuşulduğu gizli bir toplantı geçen ay basına yansımış ve büyük tartışma yaratmıştı. Hitler Almanyası'nı hatırlatan plana ve aşırı sağa karşı ülkenin dört bir yanında yüz binlerce kişinin katılımıyla gösteriler düzenlenmişti.

Alman RTL televizyonundan kılık değiştren muhabirler, AfD ve gençlik kolu Genç Alternatif'in (JA) "2. Dünya Savaşı kahramanlarının" anıldığı toplantısına sızarak aşırı sağcıların Türkleri de tehdit eden yeni planlarını ifşa etti. Alman basınında gündem olan habere göre AfD, toplantıda "Yahudilerin ve diğer göçmenlerin gettolara hapsedilmesini, buna uymayan kadın ve çocukların vurulmasını" öngören bir planı tartıştı.

'ÜLKELERİNE DÖNENE DEK AZ YEMEK VERELİM'

Saksonya'da düzenlenen toplantıda "Yahudileri bir alana kapatma ve dışarı çıkmalarına izin vermeme" önerisinin uzun uzun tartışıldığı kaydedildi. Ayrıca tüm göçmenlerin hapsedilmesi ve ülkelerine dönmeye ikna olana dek az yiyecekle beslenmesi de gündeme geldi. 

Bir kişi, bu uygulamaya itirazlar karşısında şiddete başvurmaya hazır olunması gerektiğini savunarak "Ben devlet olsam kadın ve çocukları bile vuracak gönüllüleri işe alırdım" dedi.

Birçok katılımcının da Hitler'in Kavgam kitabının okullarda zorunlu hale getirilmesini ve Almanların en az 4 çocuk sahibi olmasını istediği ortaya çıktı.

AfD, toplantıyla ilgili açıklamasında örgütlerinde anayasaya aykırı görüşlerin savunulmasına karşı olduğunu bildirdi.

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık