Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye’nin gücünü hazmedemiyorlar

Türkiye’nin gücünü hazmedemiyorlar

Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulanacağının sinyalini verdi. Türkiye’ye karşı yapılan saldırılara ekonomik ve siyasi bir tavır alarak duşumuzu sağlam tutacağımızı ifade eden Erdoğan, Türkiye’deki bankacılık sisteminin dünyadaki en sağlam sistem olduğunu, turizmde örnek olduğumuzu vurgulayarak, Türkiye’ye yönelik derin ve büyük bir operasyon olduğunu belirtti ve Amerika’nın sadece Türkiye değil, dünya üzerindeki pek çok yeri hedef aldığını söyledi.

Türkiye’nin ekonomik olarak elde ettiği gücü hazmedemeyenlerin olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, istediklerini yaptıramadıkları zaman ekonomiyi silah olarak kullandıklarını söyledi.

ABD’nin elektronik ürünlerine boykot kararı

Türkiye’nin elektronik özgürlüğünü koruması gerektiğinin altını çizen Erdoğan, daha fazla çalışarak üretim yapmamız gerektiğini  ifade etti. Amerika Birleşik Devletleri’nin iPhone’u varsa, bizimde Vestel’imiz olduğunu söyleyen Cumhurbaşkkanı, ABD’nin elektronik ürünlerine boykot uygulanacağını söyledi. Şimdiye kadar dışarıya yaptırılan her ürünün daha iyisini üreteceğimizi, dövize gidilirse batılacağını, Türk Lirası ile yola devam edileceğini anlattı.

Erdoğan boykot dedi, Vestel’in hisseleri yükseldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin elektronik ürünlerine boykot kararını açıklayarak, Vestel’i örnek göstermesinden sonra, Vestel Elektronik’in hisseleri artarak 8.94 TL yükseldi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık