Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye’nin ekonomisi sağlamdır

Türkiye’nin ekonomisi sağlamdır

Onuncu Büyükelçiler Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin ihtiyaçlarına en uygun yönetim modeli olduğunun altını çizerek, bu seneki konferansın diğer yıllardakilerden farklı olarak, yeni yönetim sisteminin ilk konferansı olduğunu söyledi.  Türkiye’nin son dönemlerde içerisinde bulunduğu ekonomi durumlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, döviz kurunda yaşanan çalkalanmaların Türkiye’ye karşı bir saldırı olduğunu, ekonomik temelinin olmadığını ifade etti.

Başkan olsan da istediğini yapamazsın

ABD Başkanı Donald Trump’ın Twitter’dan yaptığı paylaşımında demir ve çeliğe zam getirdiği açıklaması hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başkan olsan da, kalkıp demir çeliğin vergilerine zam yaptım diyemezsin. Dünya Ticaret Örgütü var. Stratejik ortak olurken, bir yandan da vuracaksın. Böyle bir şey olur mu?” diyerek bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.  Türkiye’nin son günlerde yaşadıklarının altında çok farklı durumların olduğunu, bunların hiçbirinin krizle alakası olmadığını belirten Erdoğan, yaşananlar karşısında dikkatli bir şekilde adım attıklarını ve planları bulunduğunu açıkladı. Battık, bittik diye bir şeyin olmadığını, Türkiye’nin ekonomisinin güçlü olduğunu sözlerine ekledi.

Türkiye’yi hedeflerinden vazgeçirmek istiyorlar

Türkiye’yi milyonlarca kişinin umudu haline getirdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye yönelik yoğunlaşan saldırıların hedefinin, Türkiye’yi amaçlarından vazgeçirmek olduğunu ifade ederek, “ Bu yapılan saldırılardan milletimizin desteği ile kalıpları ve ezberleri bozarak çıkacağız. Oyunları hep beraber bozacağız” dedi. Sözlerine devam eden Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta sulh cihanda sulh” sözünü hatırlatarak, Türkiye’nin temel ilkesinin bu olduğunu vurguladı ve bir devletin savaşa hazır olmasının başarısının sırrı olduğunu söyleyerek, her şeyimizle hazırız olduğumuzu söyledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık