Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye'de teröristlere darbe üstüne darbe

Türkiye'de teröristlere darbe üstüne darbe

T.C. İletişim Bakanlığı'nın 14 Eylül akşam raporundan edinilen bilgilere göre; Türkiye'deki son gelişmeler şu şekilde:

- Suriye'nin kuzeyinde seyir halindeki Türk Kızılay aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir Kızılay personeli şehit oldu, bir personel yaralandı. Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık, Suriye'de Türk Kızılay ekibine saldırı ile ilgili, "Bu olay, Suriye'de sadece buradaki sivil insanların acısını dindirmek için gayret sarf eden Kızılay'a değil bütün insanlığa yapılmış bir eylemdir." açıklamasında bulundu.

- Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz'deki gerilimin hakkaniyet temelinde çözülmesi gerektiği belirtilerek, "Akdeniz Barışının Türkiye'nin ve Kıbrıs Türk halkının hak ve çıkarkarı dikkate alınmadan başarılamayacağı açıktır." ifadesi kullanıldı.

Terörle Mücadele

- Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türk Silahlı Kuvvetleri yapılması soruşturmasında haklarında gözaltı kararı çıkarılan aralarında muvazzafların da bulunduğu 53 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 21 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

- Mersin'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. 

- Bursa merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda 12 zanlı gözaltına alındı.

- Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski Askeri Yüksek İdare Mahkemesi üyesi Cemil Çelik'in FETÖ üyeliğinden 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

- Halkın barış, huzur ve güvenliğini bozmak isteyen terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik yaz döneminde yurt çi ve dışında düzenlenen operasyonlarda 277 terörist etkisiz hale getirildi.

- Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor.

- Şanlıurfa'da düzenlenen terör operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık