Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye tek yürek oldu

Türkiye tek yürek oldu

Türkiye nöbetteydi. FETÖ'nün 15 Temmuz akşama gerçekleştirmeye kalktığı darbe girişimin yıl dönümünde Türkiye anma törenleri için meydanlara çıktı. Anma törenlerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 81 il ve yurtdışında temsilciliklerde büyük katılımlarla kutlandı. İstanbul'da toplanma yeri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir araya gelen vatandaşlar ölenleri dualarla ve rahmetle andılar. Anma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir konuşma yaptı. "Ahtapotun kollarını artık kestik" dedi.

Allah'tan rahmet diliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'cü hainler hesap vermeye devam edecekler. Mücadelemiz sürdüreceğiz. 15 Temmuz darbe gecesi Çerkez, Türk, Alevi, Sünni ve Kürt, her gruptan vatandaşlarımız sokaktaydı. Muhalefeti, iktidarı, zengini, fakiri, sağcısı ve solcusu yoktu. Ay yıldızlı bayrağın altında toplanmış aziz milletimiz vardı. FETÖ'cü alçaklara karşı kanlarıyla destan yazan ay yıldızı bayrağımıza, bağımsızlığımıza, ezanımıza sahip çıkan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Hiçbir zafer tepside sunulmaz, bu anma töreninde hem derin bir kederi hem de bir gururu birlikte yüreğimizde yaşıyoruz. Bu zaferde vatandaşlarımızın direnişinin yanında uçaklara, tanklara meydan okuyan gazilerimiz ve şehitlerimizin cesareti sonucunda olmuştur.

Çanakkale ruhunun, Kuvay-i Milliye şuurunun diri olduğunu göstermiştir

Gencecik fidanlarımızı toprağa vermenin üzüntüsünü yaşarken ülkemizi de kurtarmanın onurunu da yaşıyoruz. Tarihimizde her zaman fedakarlıklar vardır. Kurtuluş savaşında bile milletin istikbali için şehit  kanı döküldü. Bu millet hala Çanakkale ruhunun, Kuvay-i Milliye şuurunun diri olduğunu göstermiştir. FETÖ eliyle Türkiye'yi hizaya sokulmasına bu millet izin vermemiştir. Ben bu millettin ferdi olmaktan gurur duyuyorum, iftihar ediyorum. Bu zafer 81 milyonun tamamınındır. Ülkemizde darbe dönemini bir daha hiç açılmamak üzere kapattık. 

Ahtapotun kollarını kestik

Darbe günü bize ülkemizin kara gün, kimini iyi gün dostu olduğunuda göstermiştir. Milletce derin hafızaya sahibiz, yaşadığımız hadiseleri gündeme getirmesek de onları hiç bir zaman unutmayacağız. 15 Temmuz sürecini hiç bir zaman unutmayacağız, o gece bizim için dua edenlerle FETÖ'nün başarısı için gayret edenleri unutmayacağız. Kaçan FETÖ'cü darbecileri bağrına basanları hafızamızdan silinmeyecekler. Kim kimle iş tuttuğunu farkındayız. Pensilvanya'daki şahısın büyüttüğü ahtapotun kolllarını kestik. Bu böyle biline. Örgütün yapılanmalarını büyük bölümünü temizledik. En son FETÖ'cü hain hesap verene kadar bunların peşinden gideceğiz mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık