Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye liderlik koltuğunda

Türkiye liderlik koltuğunda

Euro 2020 Elemeleri'nde Türkiye, Fransa ile karşı karşıya geldi. H Grubu 8. maçında deplasmanda Fransa ile Olivier Giroud ve Kaan Ayhan'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalan A Milli Takım, grup liderliği için kritik puanın sahibi olan ve rakibine kritik puan kaybı yaşattı. Aynı zamanda bu sonuçla birlikte tarihinde bir ilki yaşadı. Türkiye Fransa ile birlikte 19 puana yükseldi ve ay-yıldızlılar liderlik koltuğundan inmedi. Türkiye bir sonraki maçını 14 Kasım'da İzlanda ile oynayacak. Türkiye bu maçta beraberlik bile alsa turu garantileyecek.

Fransa'ya karşı ilk beraberlik

A Milli Futbol Takımı, Fransa'ya karşı ilk beraberliğini aldı. Ay-yıldızlı ekip, Fransa ile 3'ü resmi olmak üzere yaptığı 6 maçta birer galibiyet ve beraberlik aldı, 4 defa mağlup oldu. Bu maçlarda 5 kez fileleri havalandıran Türkiye, kalesinde ise 13 gol gördü.

Golden sonra asker selamı

A Milli Takım'ın Kaan Ayhan ile 82. dakikada bulduğu gol, Stade de France'ta büyük coşku oluşturdu. Kaan Ayhan'ın kafa golüyle tüm futbolcular, gol sevincini kale arkasındaki tribünlerle doyasıya yaşadı. Futbolcular, Arnavutluk maçında olduğu gibi bir kez daha asker selamıyla attıkları golü Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'e armağan etti. Bu arada golden sonra futbolcuların asker selamı, televizyonda gösterilmedi.

Karşılaşma sonunda coşkulu sevinç

Ay-yıldızlı futbolcular, mücadelenin bitmesiyle alınan bir puanın ve Fransa deplasmanından lider dönmenin sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Karşılaşmanın ardından tribünlere giden milli oyuncular, taraftarlara eşlik ederek tezahüratta bulundu.

İşte A Milli Takım'ın grubunda puan durumu

1- Türkiye 19 puan

2- Fransa 19 puan

3- İzlanda 15 puan

4- Arnavutluk 12 puan

5- Andora 3 puan

6- Moldova 3 puan

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık