Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

09 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye demokraside tüm dünyaya örnek oldu

Türkiye demokraside tüm dünyaya örnek oldu

Ankara’daki AK Parti Genel Merkezi’nde balkon konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin galibinin demokrasi ve milli irade olduğunu söyledi. Gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Erdoğan,  “Türkiye tüm dünyaya örnek olacak şekilde demokrasi imtihanını geride bıraktı. Bütün eksikliklerimizi tamamlayarak önümüzdeki dönem, milletimizin önüne çıkacağız. “ dedi.

Hep birlikte mücadele ettik

İstanbul’daki Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda yaşanan kazada küçük bir çocuğun yaralanarak ameliyata girmesi üzerine doktorlarla görüştüğü için konuşmaya geç geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Kasım 2002’deki seçimlerde yanımızda olarak bizi iktidara getirdiniz. Bu şarkı burada bitmez diyerek, hep birlikte mücadelemizi vererek ülkemize çağ atlattık. 15 Temmuz darbe girişiminde de, nerede bir darbeci var ise, karşısında durdunuz.

Türkiye bu seçimde pek çok yeniliği tecrübe etti

“En yakın arkadaşımız ile aramızdaki puan farkı 22” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bana, ittifakıma ve partime güvenen tüm milletime minnet duyuyor, Cumhur İttifakının değerli kanadı MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye, tüm MHP mensuplarına, alperenlere ve hangi partiye oy verirse versin demokratik hakkını kullanan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Partilerin ittifak tecrübesi gibi pek çok yeniliğin tecrübe edildiği bu seçim, hem partiler hem de Türkiye için hayırlı olmuştur. Tüm eksikliklerimizi tamamlayarak, önümüzdeki dönem milletimizin karşısına çıkacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için çalışmalara başlayacağız. Cumhurbaşkanlığı yemin töreninden sonra programımızı gerçekleştirmeye başlayacağız. Türkiye bu seçimde, tüm dünyaya demokrasi örneği oldu.”

Demokrasi kazandı

 Bu seçimde kazananın demokrasi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Milletimiz sandıkta seçimini hizmetten yana kullanmış, demokrasi kazanmıştır. Milli iradenin üstünlüğü, hizmet siyaseti Türkiye ve dünyadaki bütün mazlumlar olmuştur. Terör örgütlerinin üzerine kararlı bir şekilde giderek, Türkiye’nin uluslararası alanda değerini yükselteceğiz. Türkiye seçimini özgürlüklere sahip çıkmak, gelişmek, zenginleşmek, dünyanın her alanda sözü geçen ülkesi olmak üzere, FETÖ ve PKK gibi tüm terör örgütleri ile mücadele etmek üzere yapmıştır.

Seçimin sonuçları Suriye topraklarını özgürleştirecek

Bu seçimde alınan sonuçlar ile Suriye topraklarını özgürleştireceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizde misafir olarak bulunan kardeşlerimizin güvenli bir şekilde ülkelerine dönmesi için çalışmalara devam edeceğimizin göstergesidir. Aynı zamanda bu sonuçlar, ülkemizde gözü olan terör örgütlerine, küresel olarak çıkar sağlamaya çalışanların karşısında dimdik duracağımızın, demokrasi ve ekonomi alanında hedeflere yaklaştığımızın ifadesidir. “şeklinde konuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık