Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Türkiye büyük hata yapıyor

Türkiye büyük hata yapıyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi anlaştığını ve Türkiye’yi sevdiğini fakat, rahip Brunson konusunda Türkiye’nin büyük ve üzücü bir hata yaptığını ifade ederek, bu konuda asla taviz vermeyeceklerini belirtti. Türkiye ile ABD arasındaki gerginlik hakkında konuşan Donald Trump, Türkiye’ye karşı uygulanan yaptırım kararını desteklediğini ve bu yaptırımların Avrupa ekonomisine olumsuz yansımalarının olmasından da endişelenmediğini, yapılması gerekenin yapıldığını söyledi.

“Ebru Özkan’ın serbest kalması için talepte bulundum”

İsrail’de gözaltında olan Ebru Özkan’ı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkiye’ye gönderilmesini talep ettiğini ve 15 Temmuz’da serbest bırakılan Özkan’ın Türkiye’ye gönderildiğini iddia etti. Ebru Özkan’ı Cumhurbaşkanı Erdoğan için çıkardığını, Erdoğan’a verdiği sözü yerine getirdiğini vurgulayan Donald Trup, “Erdoğan’dan da masum bir insan olan rahip Brunson’ın serbest bırakarak Türkiye’den çıkarmasını umardım” dedi.

Türkiye ile bir sorunum yok

Türkiye ile ilgili kişisel bir sorunu olmadığını belirten ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’yi ve Türk insanlarını sevdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iyi bir ilişkisi olduğunu ve iyi anlaştığını sözlerine ekleyen Trump, rahip Brunson konusunun tek taraflı bir yol olamayacağını ifade etti.

Devlet Bahçeli’den Trump yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye ile ABD arasındaki yaptırım krizi hakkında açıklama yapan ABD Başkanı Donald Trump’ın söyledikleri hakkında konuştu. Türkiye’yi sevdiğini ancak, Brunson konusunda asla taviz vermeyeceklerini söyleyen Donald Trump’ın sözlerine karşı Devlet Bahçeli’de, “Brunson’ı Türkiye’den daha çok sevenlerle de bizim işimiz olmaz” ifadelerini kullandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık