Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tüm Türkiye bu yayını izledi

Tüm Türkiye bu yayını izledi

Büyük bir merakla beklenen Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın canlı yayın buluşması dün akşam gerçekleşti. Pek çok kanalda canlı olarak yayınlanan program, reytin sonuçlarına göre 16 Haziran akşamı en çok izlenen program oldu.

İstanbul seçimlerinin yenilenmesinden önce ortak canlı yayında buluşan Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, merak edilen soruları cevaplayarak, halka seslendi. Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın buluştuğu canlı yayında iktidar ile muhalefet aynı ekranda bir araya gelerek bir ilke imza atıldı.

Tüm Türkiye'nin izlediği canlı yayında, Türkiye demokrasisi adına büyük bir adım atılmış oldu. İlk defa yapılan böyle bir buluşmada unutulan düzeyli tartışma kültürü yeniden hatırlandı. Adil bir şekilde tamamlanan yayında, her iki tarafa da aynı sorular ve eşit süre verildi ve halka kendilerini ifade etme fırsatı sunuldu.

Tüm kanalların yayınladığı canlı yayında her iki tarafta haber kanallarında sesini dururdu ve görüşlerini karşıt seçmene de ifade edebilmiş oldu.

Reyting sonuçlarına bakıldığında ise, tüm Türkiye'nin dün akşam en çok izlediği yayın ise, Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın büyük buluşması olarak zirvede yer aldı. Dün akşamki reytin sonuçları sırasıyla şu şekilde:

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık