Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

18 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

TSK süpürüyor!..

TSK süpürüyor!..

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan son dakika açıklamalarına göre, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde düzenlenen hava harekatı kapsamında, teröristlerin barınak olarak kullandığı 13 hedef yok edilerek, 14 teröristte etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Ayrıca, 1 – 2 Nisan tarihlerinde Hakurk ve Zap bölgelerinde düzenlenen hava harekatlarında 59 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı’nın resmi Twitter sayfasından  yaptığı bir diğer son dakika açıklamasında ise, Irak’ın kuzeyindeki Hakruk bölgesinde devam eden hava destekli operasyonların sonucunda 7 terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini ve operasyonun başlangıcından itibaren de etkisiz hale getirilen terörist sayısının 89’a yükseldiğini bildirdi.

TSK'DAN İNSANİ YARDIM FAALİYETLERİ

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri resmi YouTube hesabından Kızılay ve AFAD ekiplerinin Mehmetçik ile beraber yaptığı insani yardım faaliyetlerinin videosunu paylaştı.

Diğer bir taraftan, resmi Twitter sayfasından Bitlis ve Tatvan’da yapılan arazi aramaları hakkında bilgi paylaşan Türk Silahlı Kuvvetleri, 5 sığınağın içinde toprağa gömülü olarak 1000 kg Amonyum Nitrat ile muhtelif malzemelerin ele geçirildiğini duyurdu.

Cudi Dağı’nda yürütülen operasyonlar hakkında da  paylaşımlarda bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri, operasyonlarda bir EYP’nin imha edildiğini ve komandolar tarafından 4 Nisan’da yapılan hava destekli operasyon sonucunda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini de açıkladı.

MEHMETÇİK EKMEĞİNİ HALK İLE PAYLAŞTI

Afrin hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin’den sonra Cenderis’te de Mehmetçik’in seyyar fırın işletmeye ve halk ile ekmeğini paylaşmasını gösteren videoyu paylaştı.

ÇOCUKLARDAN MEHMETÇİK'E MEKTUPLAR

Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı resmi Twitter sayfasından, çocukların Mehmetçik için yazdığı destek mektuplar hakkında, geleceğin güvencesi olan çocukların mektupları ile Mehmetçik’in yanında olmaya devam ettiği ifadelerine yer verdi ve mektupların fotoğraflarını paylaştı.

Haberde yer alan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin paylaştığı görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık