Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Trump'tan şaşırtan açıklamalar!

Trump'tan şaşırtan açıklamalar!

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı flaş açıklamalarla dünya gündemini sarsmaya devam ediyor. Twitter hesabını etkin bir şekilde kullanan Trump, her konu hakkında yorumunu, kararını sosyal medya üzerinden dünyaya duyurmaya devam ediyor. Bu seferde ABD Başkanı Donald Trump, yasa dışı göçmenleri nükleer silah ile tehdit etti. Yüz binlerce yasa dışı göçmenin ABD’de kalmasını sağlayan ‘DACA’ programının sürdürülmesine karşı olan Trump, daha sert yasalar için cumhuriyetçilerin nükleer seçeneği kullanmaları gerektiğini söyledi. Artık ‘DACA’ (Çocukken Gelenler İçin Ertelenmiş Eylem) anlaşması yok diyen Trump, twitter hesabından açıklamalar yaptı. Kongre’deki Demokratları eleştirerek, Cumhuriyetçilerin bu konuda daha sert yasalar çıkarması gerektiğini vurguladı.  Ayrıca, Meksika sınırındaki göçmen akınlarını durdurmak için sınıra duvarın şart olduğunu da söyledi.

Trump’tan flaş Suriye açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’den ‘çok yakında’ çekileceğini açıkladı. Ohio’da konuşma yapan Donald Trump, Suriye’de bulunmalarının tek nedeninin IŞİD olduğunu söyledi ve ‘Çok yakında Suriye’den çekileceğiz, bırakalım başkaları uğraşsın.’ dedi.  Rusya ve Suriye hükümetleri pek çok kez, ABD’nin Suriye’de bulunmasının yasadışı olduğunu ifade etmişti. Donald Trump’ın yaptığı açıklamadan sonra ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert ise, Trump’ın bahsettiği Suriye’den çekilme planı hakkında bilgileri olmadığını açıkladı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık