Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Tehditler bizi yormaz

Tehditler bizi yormaz

Sarıyer’de basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulunan, Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Tehditler bizi yormaz” dedi. Sorunun ne olduğunu bildiklerini ifade eden İmamoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde belli oluyor ki bizim bildiklerimizin 10 katı var” ifadelerini kullandı.

İBB’de ne var ki, bu kadar feryat ediyorlar?

Ekrem İmamoğlu, 24 Haziran’dan sonra İBB’de neler olduğunu açıklayacağını söyleyerek, “Ne var ki bu kadar feryat ediyorlar” dedi. Açıklamalarından sonra birilerinin tansiyonunun düşeceğini dile belirten İmamoğlu, her gün şapkadan tavşan çıkardıklarını, tehditlerin de onları yormayacağını söyledi.

Ayrıca, ortak yayında bir kişinin kağıt kaldırması iddiası hakkında da konuşan Ekrem İmamoğlu, gördüğünü ve şaşırdığını ifade ederek, sağ tarafından birisinin arada bir kağıt kaldırıp indirdiğini gördüğünü doğruladı. Özellikle son dakikalarda o kişinin hararetle kağıt kaldırdığını da gördüğünü ekleyerek, kağıda baktığında “Çaya Davet” yazdığını ve çaya davetin de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın fikri olmadığını dile getirdi. Kendisinin ısrarla hatırlatmasında rağmen, Yıldırım’dan herhangi bir davetin gelmediğini söyleyerek, “Demek ki o fikir, kağıdı kaldıran kişinin fikriydi” dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık