Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

TBMM Başkan adayları açıklanıyor

TBMM Başkan adayları açıklanıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi seçim çalışmaları başladı. TBMM Başkan adayları tek tek açıklanmaya başladı. TBMM başkanlığı adaylığı için CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Grup Başkanvekili Engin Altay’ı oldu. AK Parti Meclis Grubu saat 12.00'de basına kapalı toplanacak. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı başkanlığında yapılacak grupta meclis başkan adaylığı için temayül yoklaması yapılması bekleniyor. Meclis Genel Kurulu, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Binali Yıldırım’ın TBMM Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından, yeni TBMM Başkanı’nı seçmek için 24 Şubat Pazar günü toplanacak. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, istifasının ardından görevi Geçici TBMM Başkanı Celal Adan’a devretti. AK Parti Grubu, TBMM Başkan adayını belirlemek üzere bugün 12.00’de kapalı toplantı yapacak.

CHP'nin adayı açıklandı

Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Grup Başkanvekili Engin Altay’ın TBMM Başkanlığı için aday olacağını belirtti.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık