Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Süleyman Soylu, bomba yüklü araç yakalandı

Süleyman Soylu, bomba yüklü araç yakalandı

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Nallıhan Seçim Bürosu açılışında, vesayet sistemiyle ülkeyi yönetenlerin, Türkiye'nin hep dizlerinin  bükük olmasını istediklerini, PKK'yı, FETÖ'yü ve en sonunda da DEAŞ'ı Türkiye'nin  başına musallat ettiklerini söyledi. Soylu, "Bundan 2,5 yıl önce Irak'ın kuzeyinde devlet kuruyorlardı,  Amerikalılar gitmiş orada akıl veriyorlardı." diyen Süleyman Soylu şöyle devam etti:

Bu büyük millet ne derse onu yaparız

"Hesapları şuydu, 'İçeriden sıkıştırdık, Gezi olaylarıyla, 17-25  Aralık darbesiyle, 6-7 Ekim olaylarıyla, 15 Temmuz darbesiyle, ekonomik  saldırılarla, bir annenin iki evladını birbirine pusu kurdurarak, 'Bunları nasıl  olsa içeriden birbirine düşürdük' deyip, ardından Irak'ın kuzeyinden Afrin'e  kadar bir sınır kesip bizi güneyimizden ayırmaya çalışıp, Türkiye'yi belli bir oranda kısıtlamaya çalışanlara karşı Zeytin Dalı Harekatı ile Amerika ne derse desin, Avrupa ne derse desin, 'Bu büyük millet ne derse onu yaparız' diyen bir  hal ortaya koyduk."

Sizi yürüten adam değildir

Birileri, "Terörist elebaşı Abdullah Öcalan içeride" diye birilerinin yürüyüş  yapacağını aktaran İçişleri Bakanı Soylu, "Birileri seçim öncesi fırsat bilip 'Apo'yu içeriden çıkarmak için Türkiye'nin birtakım yerlerinde yürüyüş yapacakmış  milletvekilleri... Dün dedim ağırlarına gitmiş, bugün de birileri İstiklal  Caddesi'nde yürüyecekmiş. Dün dedim 'Sizi yürüten adam değildir' diye. Hadi  yürüsünler de görelim bakalım." diye konuştu.

700'ün de yerlerinde yeller esecek

1990 ile 2000 yılları arasında ve ondan sonraki süreçte dağda 15 bin  teröristin olduğunu anımsatan Soylu, "Şimdi 700 kişi kaldı. Hiç merak etmeyin o  700'ün de yerlerinde yakında yeller esecek. Büyük bir mücadele yapıyoruz, büyük  bir gayret ortaya koyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Cenab-ı Allah yardımcımızdır

Süleyman Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir hafta önce Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışan, Türkiye içerisinde  birilerini yakaladık, bomba yüklü bir arabayı. Sınırın ötesinde de onlara kim  talimat vermişse jandarmamız da onları kıskıvrak yakalayıverdi. Hiçbir fırsat  tanımamaya çalışıyoruz. Gücümüzün yettiği ölçüler içerisinde. Cenab-ı Allah  yardımcımızdır. Çünkü niyetimiz samimidir. Büyük bir gayretle mücadele ediyoruz."

Kimini taciz ettiler, kimine tecavüz ettiler

Doğu ve Güneydoğu'da terörle mücadelenin sadece teröristi tasfiye  etmekle, etkisiz hale getirmekle olmadığını dile getiren Bakan Soylu, "Terörün  istismar ettiği alanları kapatmamız lazım. 13-14 yaşındaki çocukları dağa götürdüler. O Murat Karayılan denilen alçağa sundular. Kimini taciz etti, kimine  tecavüz etti. Ben o anneleri de gördüm. Kızının başını okşarken yanından zorla  aldık." dedi.

Esnafın sorunlarını dinledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuşmasının ardından ilçedeki esnafı gezerek, onların dertlerini dinledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Bakan Soylu, onlarla sohbet etti,  fotoğraf çektirdi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık