Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Süleyman Soylu, biz büyük ve  güçlü bir ülkeyiz

Süleyman Soylu,  biz büyük ve  güçlü bir ülkeyiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör belası ve uyuşturucuyla sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi. Uyuşturucuyla mücadelenin de kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade  eden Soylu, "Yılbaşından bugüne kadar 15 ton uyuşturucu yakalandı. Geçen gün 260  ton bonzai üretebilecek ham maddeyi ele geçirdik. Bu ne demektir biliyor musunuz?  Bütün Türkiye'yi zehirleyebilirdi." diye konuştu. Soylu, jandarma ve polisten  timler oluşturduklarını belirterek, "Bütün teröristlerin ailelerine gidiyorlar,  diyorlar ki 'oradakini ikna edin, getirin, adalete teslim olsun.' Son iki yılda  350 ikna yapıldı." dedi.

Hiçbir oyuna müsaade etmeyiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 31 Mart yapılacak olan yerel çalışmaları nedeniyle Ankara'da seçim çalışmalarını devam ediyor. Soylu Ankara'nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde engelli ve  yaşlılarla bir araya geldiği toplantıda, bir yıl önce Irak'ın kuzeyinde devlet  kurulması için referandum yapıldığını anımsattı. "Coğrafyamıza hançer saplayacaklardı. İran ve Irak ile aramızın çok da  iyi olmadığı bir araya geldik. Tezgahı kurmuştu okyanus ötesinden Amerika. Ne  oldu? O tezgah da irademizle ve kararlılığımızla bozuldu." diyen Soylu, şöyle  devam etti: "İstediği, Irak'ın kuzeyinden Afrin'e kadar bir hat çekip Türkiye'nin  Orta Doğu ile gönül coğrafyasıyla tarihin kendisine emanet ettiği coğrafyayla  arasını bozmaktı, arasına duvar örmekti. Ne oldu, becerebildi mi? Biz büyük ve  güçlü bir ülkeyiz. Bu coğrafyada bizim olmadığımız, bizim karar vermediğimiz  hiçbir oyuna müsaade etmeyiz."

Biz bir iş daha yapıyoruz

Bakan Soylu, terör örgütü PKK'ya katılımın son 30 yılın en düşük  seviyesinde olduğunu vurgulayarak, şu bilgileri verdi: "Bir iş daha yapıyoruz, önemli bir iş. Şu anda jandarmamız, polisimiz  timler oluşturduk. Bütün teröristlerin ailelerine gidiyorlar, diyorlar ki  'oradakini ikna edin, getirin, adalete teslim olsun.' Son iki yılda 350 ikna  yapıldı. Teröristleri bildiğimiz usulle tasfiye etmiyoruz, hem psikolojik hem de  onları içerisinde en çok etkileyecek hareketler yapıyoruz. Terör örgütünün en çok  korktuğu, ürktüğü işlerden bir tanesi de budur."

31 Mart'tan sonra neler yapacağımızı göreceksiniz

Terör örgütleriyle mücadelenin devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "FETÖ ile mücadele ediyor muyuz? Siz 31 Mart'tan sonra onlara neler yapacağımızı bir görün." ifadelerini kullandı. 300 yıldır gerileme döneminde olan Türkiye'nin, 21'inci asrın başından itibaren yükselme dönemine geçtiğini, Türkiye'nin 300 yıl içinde ne kadar yükselmek istese hep başına vurulduğunu ifade eden Soylu, şunları söyledi:

ABD, DEAŞ'ı da PYD'yi de PKK'yı da kuruyor

"İstiklal mücadelemizi kazandık, güzel Cumhuriyetimizi kurduk. Bu ülkede birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşamaya çalıştık. Bilmenizi istiyorum ki hep kursağımızda bırakmaya çalıştılar. Şimdi 21'inci asrın başlangıcından itibaren bir yükselme dönemi içerisindeyiz. Bunu kursağımızda bırakmalarına izin vermeyin. Bugün terörle mücadele ediyoruz. PKK'nın şah damarını kestik. Bilmenizi istiyorum belini kırdık. Sadece burada değil.
ABD diyecek ki 'Afrin'e girme.' Girdik ne oldu? Kim ne derse desin hükümetimizin kararlılığı, Cumhurbaşkanımızın talimatı, terör neredeyse başını ezeceğiz. Milletimizi bu beladan kurtaracağız. Bakın DEAŞ ile PYD anlaşmış durumda. 100 esiri bırakma karşılığında DEAŞ, Türkiye'ye bomba geçiriyor, PKK/PYD'de veriyor. Deyrizor'da petrolde anlaşıyorlar. ABD, DEAŞ'ı da PYD'yi de PKK'yı da kuruyor."

Parklarda serkeş, sarhoş adam göremeyeceksiniz

Uyuşturucuyla mücadelenin de kararlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade  eden Soylu, "Yılbaşından bugüne kadar 15 ton uyuşturucu yakalandı. Geçen gün 260  ton bonzai üretebilecek ham maddeyi ele geçirdik. Bu ne demektir biliyor musunuz?  Bütün Türkiye'yi zehirleyebilirdi. Bir haftaya kadar parklarda da öyle bir tane serkeş, öyle sarhoş, öyle milletimi rahatsız edecek bir tane adam bulamayacaksınız." diye konuştu.
Konuşmanın ardından seçim irtibat bürosunun açılışı için toplanan vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık