Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Soruşturma tamamlandı

Soruşturma tamamlandı

Futbola yakışmayan görüntülerin yaşandığı geçen sezon Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki olaylarla ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlnan iddianamede, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ile futbolcu Ricardo Quaresma mağdur, Caner Erkin de şikayetçi olarak yer aldı. Ayrıca iddianamede 46 kişide şüpheli olarak yer aldı.

Güneş'e madde atanlara hapis cezası

Şenol Güenş'e yönelik eylemlerinden dolayı 3 şühleinin "Silahla yaralama" ve "Spor alanlarına yasak madde sokma" suçlarından 1 buçuk yıldan 2 buçuk yıla kadar hapis cezası istendi. Quaresma'ya yönelik eylemlerden dolayı da 5 şüpheli için, Caner Erkin'e yönelik eylemden dolayı da 2 şüpheli için "Silahla yaralamaya teşebbüs" ve "Spor alanlarına yasak madde sokma" suçlarından 1 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası istendi.

Tüm şüpheliler için seyirden men tedbiri

"Yasak madde kullanma" suçlarından dolayı 35 şüpheli için 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edilen iddianamede, bir şüpheli için de adli para cezası talep edildi. Ayrıca, şüphelilerin hepsi için karar ile birlikte seyirden men tedbiri uygulanması istendi.

Caner Erkin'inde aralarında bulunduğu 72 kişiye "Suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak", "Yaralama", "Hakaret içerikli tezahürat", "Spor alanlarında yasak madde kullanma" suçlarından yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

İfadesi alınan Tolga Zengin ise, soruşturmanın mağdur bölümünde yer aldı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık