Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Simav'da 167 öğrenci öğle yemeğinden zehirlendi

Simav'da 167 öğrenci öğle yemeğinden zehirlendi

Kütahya'da bir lisede gıda zehirlenmesi yaşandı. Lise müdürü ile beraber 3 öğretmen ve 167 öğrencinin gıda zehirlenmesi yüzünden hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedildi.

Kütahya'nın Simav ilçesinde bulunan bir lisede yaşanan gıda zehirlenmesinde okul müdürü ile beraber 3 öğretmen ve 167 öğrencinin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı belirtildi.

Beyceköy'de Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne ait olan pansiyonda kalmakta olan bazı öğrenciler şiddetli karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti nedeni ile durumu hemen okul yönetimine bildirdi. Olay yerine hemen sağlık ekipleri gönderildi. Daha sonrasında rahatsızlanan okul müdürü ile birlikte 3 öğretmen ve 167 öğrencinin ambulanslar ile Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı ifade edildi.

Öğrenciler Zehirlendi

Yapılan incelemelerde öğrenciler öğle yemeklerinde patlıcan musakka, pilav, ezo gelin çorbası ve höşmerim tatlısı yedikten hemen sonra aniden rahatsızlandıkları belirtildi.hastaneye ziyarete gelen Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayit Bayramoğlu ile öğrencilerin durumu hakkında son bilgileri alarak durum değerlendirmesinde bulundular.

Hastane Başhekimi Dr. Sertaş Erarslan tarafından yapılan açıklamada tedavi altına alınan öğretmen ve öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hastane personelinin durumu yakından takip ettiklerini söyledi.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık