Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Seyit Torun, aday belirlemede öncelik önseçim

Seyit Torun, aday belirlemede öncelik önseçim

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaptı düzenlediği basın toplantısında "İttifakı biz halka birlikte yapacağız. Seyit Torun, soru cevap şeklinde geçen basın toplantısında özetle şunları söyledi: "AKP'nin betoncu ve yağmacı anlayışı bitmiştir. Bu durumda kurtulmak için ittifak görüşmeleri yapıyorlar. Seçimi kazananayacakları için panik ve korku içindeler. Geçmişte de kentleri ittifak ile mi kazandınız?. Kötü bir belediyecilik ortaya koydunuz. Ülkeyi kötü yönettiniz, bunun korkusu ile hareket ediyorsunuz.

Derman belediyeciliğini ortaya çıkarmak

Neler yaparsanız yapın sizin haramicilik döneminiz belediyecilikte bitmiştir artık. Bizim ittifakımız milet ile halk ile yapacağız. CHP'nin sosyal demokrat ve derman belediyeciliğini getireceğiz. Kentlerimizi toplumsal ve ortak akılla yöneteceğiz. Bir arada yaşayacağız, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağız. Kucaklayıcı olacağız, ayrıştırıcı olmayacağız. AKP Genel Başkanı gönül belediyeciliğinden söz ediyor, kalp kırdınız, gönül kırdınız. Vatandaşı kandırmaya çalışıyorsunuz ama bu mümkün olmayacak. Daha önce hangi partiye oy vermiş, siyasi düşüncesi ne olursa olsun fark etmez. Bizim amacımız ittifakı tabanda kurmak derman belediyeciliğini ortaya çıkarmak, koymak.

Tek çözüm CHP

AKP-MHP kuracakları ittifakı ifade ederlerse etsinler biz inanıyoruz ki vatandaşlarımız tabanda kendisinin kuracağı ittifakla birlikte kendinisini iyi yönetecek düşünceyi göreve getirecektir. İsterlerse Putin ile isterlerse Trump ile ittifak yapsınlar, onlar için artık çözüm bitmiştir. Tek çözüm CHP'dir.

Bütün belediyeleri sıraya koyduk

Adaylarımızı zamanı gelince açıklayacağız. Bizim görevde olduğumuz belediyeler ayrıca ele alınacak. Zaten bu zamana kadar ortaya koydukları çalışmalar ortada. Kendileriyle  devam edeceklerimiz ile ve etmeyeceklerimizi söyleyeceğiz ve açıklayacağız. Bütün belediyeleri sıraya koyduk. Yüksek oy oranıyla kazandığımız, yüksek oy oranıyla kaybettiğimiz, az oy oranıyla kaybettiğimiz ve kazandığımız yerel olarak sıraladık. Bu sıralamaya göre belli bir değerlendirmeye tabi tutarak gerekli açıklamaları yapacağız.

Aday belirlemede tek yöntem uygulanmayacak

Şu anda CHP dışında aday çalışmalarımız yoktur. CHP dışında bir isimle görüşme olmadı. Ama bu olmayacak anlamına gelmez. Belki yarın çıkar değerlendirilir tabi. Adaylar seçimi ön seçim ile yapılacak. Ama aday çalışmasında tek yöntem uygulaması olmayacak. Aday seçimlerinde eğilim yoklaması, ön seçim ve merkez yoklaması yapılacak. Bunlara bağlı olarak da aday belirlemede anketlerde desteklenecek. İlla ki eğilim yoklaması, önseçim ve merkez yoklaması yapılacak diye de bir şey yok. Aday belirlemede ağırlık olarak önseçimi kullanacağız."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık