Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Serkan Toper biz Beşiktaş'ın çocuğuz dedi. Atatürk Tweet'i heyecan yarattı

Serkan Toper biz Beşiktaş'ın çocuğuz dedi. Atatürk Tweet'i heyecan yarattı

Beşiktaş Belediye Başkan Adayı MHP'li Serkan Toper bugüne kadar görülmemiş bir şekilde çalışıyor.  Her gün yeni bir proje ve söylemle Beşiktaşlıların karşısına çıkan Cumhur İttifakının adayı MHP'li Serkan Toper yayınladığı bir video ile Beşiktaşlıları yine heyecanlandırdı.

Atatürk videosu anlam yüklü

Atatürk'ün videosunda Serkan Toper'in Belediye Başkanıı seçildiği zaman bir Atatürk  evi ve müze yapacağı duyuruluyonrdu.
Atatürkçü kimlikleriyle tanınan Beşiktaşlılar bu projeyi çok beğendiler ve bugüne kadar öne sürülen çalışmaların en güzeli olduğunu belirttiler. Özellikle Atatürk'ün Sıraevlerde bir de evi olduğu hatırlatan Beşiktaşlılar, bu evin Beşiktaş Medya Grup haberleri ile bugüne kadar ayakta durduğunu, son 10-15  yıl içinde Akaretler Sıraevleri restarasyonunda buranın da yok olma tehlikesi atlattığını belirttiler. Beşiktaş Gazetesi'nin o yıllarda yazdığı yazılarla Atatürk evinin aynen korunduğunu ve sözleşmede bununda yer aldığı vurgulandı. 
Beşiktaşlılar Atatürk'ü bizlere hatırlatacak yeni bir bina ve alan ile böylesine geniş kapsamlı Müzenin İstanbulun gözbebeği kültür ve sanatın merkezi Beşiktaş'a yakışacağını vurguluyorlar. Ayrıca bu fikri ortaya atanlara da teşekkür ediyorlar.
Serkan Toper'in adaylığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamıştı.
Açıklamanın ardından Beşiktaş Ak Parti ve Beşiktaş MHP ilçe yönetimi birlikte çalışmaya başladılar ve birbiri ardına projelerini kamuoyuna duyurmaya başladılar.

Bizler Beşiktaş'ın çocuklarıyız

Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Searkan Toper Beşiktaş Medya Grubu ziyaretinde yalan yanlış kanıları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Biz Bırakın yaşam tarzına karışmayı, Beşiktaşı eğlence, kültür ve sanatın başkenti yapmaya geliyoruz. Bizler Beşiktaş'ın çocuklarıyız. Değerlerimize sahip çıkacağız, Belediye konusunda birçok şikayet alıyoruz, bunları çözeceğiz, birlikte Beşiktaş'ı yaşanılabilir bir kent yapacağız" demişti. 

İşte Cumhur İttfifakının Beşiktaş Belediye Başkan Adayı MHP'li Serkan Toper'in heyecan yaratan o tanıtım videosu ve vaadi...

Beşiktaş'a çok yakışacak.
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün öğrencileriyiz. pic.twitter.com/b4hcwRdkCW

İsmail Baştuğ yazıları

 

Haber Videosu


Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık