Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

16 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

'Seni uykusuz bırakacağım’

'Seni uykusuz bırakacağım’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında flaş açıklamalarda bulundu. Kadınların çağdaş Türkiye’nin inşaasını sağlayacaklarını ifade eden Kılıçdaroğlu, ‘Kadınların belediye başkanı seçilmesini sağlayan yasa ilk kez 88 yıl önce çıktı. Kadınların gücünü Adalet Yürüyüşü’nde net olarak gördüm. Milyonların buluştuğu Maltepe’deki kalabalığın yarısı kadındı. Saray’da oturan zat seni uykusuz bırakacağım. Benim karşıma çıkmaya cesaret edemezsin ama garibanı gördüğün zaman esersin. Çık karşıma Recep Bey. Çağdaş Türkiye’nin inşaasını kadınlar sağlayacak. Bütün dünyanın görmesi için, ilk önce o zatı sahneye çıkaracağım.’ ifadelerini kullanarak konuşmasına devam etti:

‘Tek adam rejimini yıkacağız. En büyük korkuları bu ülkedeki kadınlar. O yüzden kadınların evde oturmasını istiyorlar. Bu ülkenin kadınları demokrasi, söz hakkı, eşitlik, bağımsız Türkiye istiyor. Onlara güveniyorum. Her bir kadın Kuvayı Milliyeci’dir. Cumhurbaşkanılığı koltuğunu işgal edip bu kişiyi ziyaret edenler, önünde el pençe duracaksınız. Çünkü sen vatan hainisin.’

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık