Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Nisan 2024, Pazartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Seçim öncesi İstanbul için dönüşüm kararı!

Seçim öncesi İstanbul için dönüşüm kararı!

31 Mart Yerel Seçimleri'ne az bir zaman kala Resmi Gazete'de dikkat çeken bir karar yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşüm uygulamalarında vatandaşlara yardım yapılması yürürlüğe konuldu. Edinilen bilgilere göre; düzenlemeye göre, hak sahibine bir konut için 700 bin TL'ye kadar hibe, 700 bin TL'ye kadar kredi, bir işyeri için 350 bin TL'ye kadar hibe, 350 bin TL'ye kadar kredi, diğer her bir konut için 1 milyon 400 bin TL'ye ve diğer her bir işyeri için de 700 bin TL'ye kadar kredi verilebilecek.

100 BİN TL TAHLİYE DESTEĞİ 

İnşaat yapımı için verilecek hibe haricinde tahliye için bağımsız bölümde ikamet etmek/kullanmak şartıyla maliklere, kiracılara ve sınırlı ayni hak sahiplerine bağımsız bölüm başına bir kereye mahsus ve karşılıksız 100 bin TL tahliye desteği verilebilecek.

Kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık