Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Seçim çalışmaları sürüyor

Seçim çalışmaları sürüyor

Haziran’ın 24’ünde yapılacak olan seçimler için çalışmalar sürerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2. Bölge KOBİ Buluşması’ndaki konuşmada vaatlerde bulunurken, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’de İstanbul'un Beykoz ilçesinde halkla buluştu.

Esnafın ve sanatkarların hakları korunacak

Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde düzenlenen, 2. Bölge KOBİ Buluşması’nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Mevcut siyasal iktidar devamlı AVM inşa ettiriyor, esnafı gözden çıkardı. Fakat CHP iktidarında Esnaf Bakanlığı kurulacak. Böylece esnafın ve sanatkarların hakları korunacaktır.” şeklinde konuştu.

Kimsesiz çocuklar devlet kadrosuna alınacak

CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul Beykoz’da halkla buluştu. Beykoz’daki mitingde halka seslenen İnce, seçildiğinde kimsesiz çocukların 18 yaşından sonra devlet kadrosuna alınacağını ve milletvekili sayısının da azaltılacağını açıkladı.

O artık sizi unuttu

Vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmayacaklarını dile getiren Muharrem İnce, Tükiye’nin mutlu ve huzurlu olacağını söyledi. Sözlerine devam eden İnce, “16 sene boyunca millete yalan söylediler. Dine en büyük zararı verdiler. Haram yediler, haksızlık yaptılar, sahte belge düzenlediler. Halk GDO’lu ürünleri yerken, o sarayın bahçesinde yetişen bıldırcın yumurtalarını yiyor… “

“O artık sizi unuttu, halk çocuğu benim. O artık saraylı. Benim gariban olduğumu söylüyor. Erdoğan’dan 5 yıl önce milletvekili oldum ve 16 yıl boyunca milletvekilliği görevinde bulundum. Ben gariban kalırken, sen nasıl zenginleştin?”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık