Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sarayı üniversite yapacağım

Sarayı üniversite yapacağım

Memleketi Yalova’da ilk mitinginde konuşan Muharrem İnce, kendisi ile ilgili sosyal medyadaki yorumları takip ettiğini belirterek, bir kullanıcı tarafından yapılan ‘Sarayı boşalt abim Yalova’dan gelecek’ şeklindeki benzetmeyi okudu. Kazanacağına inandığını belirten CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 80 milyonun yükünün omuzlarında olduğunu ve kendisine gösterilen yoğun ilgiden bahsetti.

80 milyonu kucaklayacağım

Hayatında ilk kez rozetini çıkararak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na teslin ettiğini dile getiren CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bunu 80 milyonu kucaklamak için yaptığını ifade etti. Önce içeride birliği sağlayacağını ardından da Trump’a ve Putin’e sıra geleceğini söyledi. Ayrıca, Bahçeli’nin kendisi hakkında MHP’ye husumet beslediği yönündeki yorumuna olan üzüntüsünü dile getiren Muharrem İnce, şehitlere kelle diyene partisini yasladığı için itirazının ona olduğunu söyledi.

Atatürk’ün Yalova’da 339 gün kaldığını, Türk Dil Kurumu’nun temellerinin burada atıldığını, Kuran’ın burada Türkçe’ye çevrildiğini, İngiliz Kralı’nın, İran Şahı’nın ve Afgan Kralı’nın burada ağırlandığını söyleyen CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, tarihin tekrarladığını vurguladı.

Saray, öğrencilere üniversite olacak

Rozetini 36 yıl sonra çıkararak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim ettiğini söyleyen Muharrem İnce, partinin Cumhurbaşkanı olamaz, seçildiğim takdirde en kısa zamanda parlementer sisteme geçilecektir dedi. Ayrıca Saray’da oturmayacağını, Çankaya Köşkü’nde oturacağını ve orayı da başarılı öğrenciler için üniversite yapacağını söyledi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık