Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Sandıklar açılıyor Türkiye ve Beşiktaş'ta sonuçlar ne?

Sandıklar açılıyor Türkiye ve Beşiktaş'ta sonuçlar ne?

Tüm Türkiye genelinde Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy verme işlemi sona erdi ve sandıklar kapandı. Seçim yasağı kalkar kalkmaz sonuçlar anlık olarak yayınlanacak. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yurt genelinde oy verme işlemi tamamlandı. Yüksek seçim Kurulu (YSK) kararına göre, 32 ilde oy verme işlemi 07.00'de başlamıştı.Seçimler saat 16.00'da sona ermişti. Diğer illerde de saat 17.00 itibarıyla oy verme işleminin tamamlanmasıyla yurt genelinde oy verme işlemi sona erdi. Büyükşehirlerde, sırasıyla büyükşehir belediye başkanlığı, belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği ve muhtarlık, diğer illerde, sırasıyla belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, il genel meclisi üyeliği ve muhtarlık seçimlerine ait oy pusulalarının sayım ve dökümü yapılacak.
Beşiktaş Medya Grup muhabirleri sahada ve oyların sayım işlemleri bittiğ an sizlerle paylaşaçak ve seçime giren adaylar ile seçilecek olan başkanın ilk demecini alarak sizlerle paylaşacak. Bugün 24 saat aralıksız haber ve sosyal medya üzerinden 10 kişilik bir ekiple görev yaparak Beşiktaşlıları bilgilendireceğiz.
Beşiktaş'ta tüm seçim tedbirleri alınmış ve Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ'a konuşan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan ve Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı vatandaşların huzuru için çalışacaklarını paylaşmıştı.
Devletin resmi haber ajansı A.A yaptığı açıklama ile resmi haber sitesinden sonuçların takip edilebileceğini duyurdu.

Biz de haber sitemiz de sizler için A.A linki veriyoruz. Tıkla izle...

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık