Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Şampiyon Beşiktaş'tan Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediyesine teşekkür 

Şampiyon Beşiktaş'tan Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beşiktaş Belediyesine teşekkür 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, şampiyon Beşiktaş'ı ziyaret etti. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle biraya gelen başkanların buluşması keyifli bir havada gerçekleşti. 
İyi bir Beşiktaşlı olan Rıza Akpolat'ın mutluluğu yüzünden okunuyordu. Akpolat bilindiği gibi şampiyonu İzmir'deki son maçında da yalnız bırakmamış ve heyecanını 'Ölüyoruz burda' ve Şampiyooooooon' şeklinde twitleri ile duyurmuştu.



Sohbette İmamoğlu, Beşiktaş’ın şampiyonluğun yanında Sergen Yalçın gibi bir kazancının olduğunu vurguladı. Çebi ve yönetimine başarılar dileyen İmamoğlu, şunları söyledi: “Bu sene ilginç ve zor bir sezon yaşandı. Günün sonunda zirve mücadelesi 3 takıma kaldı. Son haftaya kadar gidişi ilginç oldu. Uzun zamandır böyle üçlü bir mücadele yaşanmamıştı. O yönüyle keyifliydi. Spor kamuoyundan ve basından edindiğim izlenimim; işin ortalarında çok da iddialı gözükmeyen bir konumdayken Beşiktaş’ın şampiyon olması, bence altında bir disiplin hissettiriyor. O da iyi bir yönetim kabiliyeti, -tabii ki sizin başkanlığınızda- iyi bir teknik heyet ve sporcuların inanç tarafını toparlaması bana göre öyle bir artıyı getirdi ve şampiyonluğu Beşiktaş’a taşımış oldu. Bu yönüyle de ilgi çekici. Ekonomik zorluklar bütün kulüplerde var. Bu dönemde, böyle bir beklenmeyen anda bu başarıyı elde etmiş olması bence iyi bir dipnot, değerli bir dipnot, ders alınması gereken bir dipnot. Muhtemelen bu başarının altında bizim bilmediğimiz, hatta belki bilmememiz gereken gündemleri ve sırları da vardır. Ama bildiğimiz bir şey var: Şampiyon Beşiktaş. Dolayısıyla tebrik ediyoruz. Bunu Türkiye Kupası’yla da taçlandırdınız. İkinci kupayı da ardı sıra almanız keyifli bir başarı oldu.”



" BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ VE AKPOLAT'A TEŞEKKÜRLER "

Ahmet Nur Çebi de ziyaretinden dolayı İmamoğlu’na teşekkürlerini sunarak, "İstanbul, dünyanın en kıymetli şehirlerinden biri. Burası da bir semt. Kıymetli semtlerden bir tanesi. Takımımız da 118 yıllık bir kulüp. Galatasaray, Fenerbahçe, hepsi çok nazik, naif kulüpler, bizim için kıymetli. Onlar olmazsa zaten bu keyif olmaz. Önemli desteklere de ihtiyaç var. Cumhurbaşkanı’mıza da izah ediyoruz. Şimdi Sayın İBB Başkanı’mızı yakaladık. Ona da anlatacağız. Çünkü yaşatmak zorundayız her şeyi. Her türlü desteğe ihtiyacımız var. Başka türlü buralar yürümüyor. Seyirci yok, o yok, bu yok… Zaten zor bir süreç. O yüzden Beşiktaş Belediyesi’ne candan teşekkür ediyoruz. Engelli konusunda sırtımızdan büyük bir yük aldılar. İkincisi de bize tesis yerleri lazım. Muhakkak alt yapıdan oyuncu çıkartmamız lazım” dedi.

 

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık