Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Savaş gemisi yola çıktı

Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Savaş gemisi yola çıktı

İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Rusya'dan açıklamalar ardı ardına geliyor. Rus siyasetçi Vladimir Dzhabarov, Türkiye'nin İdlib'e yapacağı bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını öne sürdü. Sözcü'den edinilen bilgilere göre, Rusya destekli Esad rejiminin abluka altına aldığı İdlib’den çok acı haberler geldi. Rejim güçlerinin Bilyun kasabası yakınlarındaki saldırısı sonrası 33 Türk askeri şehit düşerken, Rusya’dan peşi sıra açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Saldırı sonrası yaptıkları ilk açıklamada, Rus Hava Kuvvetleri'nin Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye herhangi bir operasyon düzenlemediğini belirten Moskova yönetimi, sorumlu olarak Esad rejimini işaret etti.

Savaş gemileri yola çıktı

Bu açıklamadan yalnızca dakikalar sonra Rusya Donanması'ndan flaş bir adım geldi. Donanmaya bağlı Karadeniz Filosu, Kalibr seyir füzeleri yüklü iki savaş gemisinin Suriye kıyılarına doğru yola çıktığını duyurdu.

Tansiyonu iyiden iyiye yükselten bir açıklama da Rus parlamentosunda Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov’dan geldi. Reuters’ın Interfax’tan son dakika olarak aktardığı açıklamaya göre Cabarov, Türkiye’nin İdlib’e yapacağı geniş çaplı bir operasyonun Ankara için kötü şekilde sonuçlanacağını öne sürdü.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık