Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Nisan 2024, Pazar

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

RTÜK’ten Disney'e Atatürk dizisi soruşturması!

RTÜK’ten Disney'e Atatürk dizisi soruşturması!

RTÜK Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, “Disney + isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan ‘Atatürk’ dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve inceleme başlatılmasına karar verilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; Türkiye Cumhuriyetinin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en önemli toplumsal değer olduğunu kaydeden Şahin, mesajında, basına yansıyan “Ermeni lobisi müdahalesi” iddialarının da titizlikle araştırıldığını belirtti.

ERMENİ LOBİSİ BASKI KURMUŞTU

Geçen yıl 28 Ekim'de lansmanı yapılan ve fragmanı yayınlanan dizi özellikle Ermeni lobisi tarafından büyük tepki çekmiş ve birçok Türkiye karşıtı kurum Disney+ üzerinde baskı kurmaya başlamıştı. 6 bölümlük bir dizi olacağı ve 29 Ekim 2023'te yayınlanacağı duyurulan dizinin bazı ülkelerde yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık