Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Akpolat'ı kim neden uyardı

Rıza Akpolat'ı kim neden uyardı

Gazeteci İsmail Baştuğ yazdığı iki yazı ile Beşiktaş'ta yine ses getirdi. Binlerce kişinin okuduğu yazılarda Baştuğ, CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat'a destek verilmesi gerektiğini daha sonra da destek verilmediğini dile getirdi ve DİKKAT diye uyarılarda bulundu.
Baştuğ geçen dönem belediyede yaşananların rezillik olduğunu belirterek bu dönem bu rezilliklerin yaşanmaması için kökten bir temizlik yapılması gerektiğini belirtti.

Akpolat'ın seçim öncesi ve sonrası eski kadro ile birlikte görünmesinin kendisine eksi yazacağının altını çizdi.

Seçim öncesi yapılan harcamalar, açılışlar, protokollerin yapılmaması ve seçilecek olan başkanı bağlayacak işlere imza atılmaması gerektiği açıkladı.

Ayrıca, eski kadrodan bazı kişilerin seçimlerde aday olup istifa ettiği halde halen ilişiğinin kesilmediği ve belediye kuruluşlarında tepe yönetici pozisyonunda görev yaptığı izleniyor.
Beltaş gibi bağışların toplandığı ve harcamaların yapıldığı kilit noktalarda tepe yöneticilik yapanların seçim öncesi eleştirilere neden olacağının Beşiktaşlılarca altı çiziliyor.

Gazeteci İsmail Baştuğ görevden alınan başkanın yerine gelen vekilinde bu konulara artık girmemesi gerektiğini yapılacak bir hata ve haberin CHP'yi zora sokacağını da söylüyor.
Sosyal Medya da bu konuların ısıtıldığı ve CHP üst düzeyiyle paylaşıldığının da öğrenildiğini belirten Baştuğ eski siyasetçilerin meclise aday yapılmamasını örnek göstererek, yeni kadroda tek bir eski siyasetçinin yer alması halinde Rıza Akpolat'ı seçildiği taktirde daha ilk günden tartışılır duruma getireceğini vurguladı.

Beşiktaş Medya Grup'un temiz siyaset için mücadele verdiğini buna rağmen seçim öncesi eskilerin yine bildiğini okuduğunu gözlemlediklerini bildirdi.

Akpolat'ın seçildiği taktirde büyük bir borç ve tamtakır bir kasa bulacağı,sayıştay ve müfettiş raporlarıyla boğuşacağı belirtilirken, tabii ki doğru düzgün kişiler de vardır ama herkesin bunda sorumlu olduğu, bunun sorumlusu kişilerden elde edilecek doğru bir bilgi ve kazanım olamayacağının da altı çizildi. Bu raporlarda adı geçenlere de dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı.

Baştuğ, seçilecek başkanın önce Beşiktaş demesini haklarında zimmet çıkmış, çoluğunu çocuğunu belediyeye sokmuş, iş takibi yapmış, meclisi kendi çıkarları için kullanmış, siyaseti ticaretle harmanlamış, soruşturmalara uğramış, yakında yargılanacak olan kişilerle yürümemesini istiyorum diyor. 

Seçim sonrası yapılacak olan olası yanlışlıklar sonucu ortaya çıkacak olan olaylarla birlikte Beşiktaş Belediyesinin yeniden gündeme gelebileceğini, bu nedenle Rıza Akpolat'ı zaman zaman yazılarıyla uyarma gereğini duyduğunu söyleyen usta gazeteci, Akpolat'ın kendisiyle konuşmak ve aydınlanmak istediği taktirde seve seve kabul edeceğini kaydetti.

Yılların Gazetecisi İsmail Baştuğ sözlerini şöyle bitirdi:
'Beşiktaş'a sahip çıkmak temiz siyaset ve temiz insanlarla olur!..
Onun için Akpolat madem herkesin görüşüne saygım var diyor ben de nacizane Rıza Akpolat'ı uyarmak istiyorum!..
Aman başkan dikkat!..'

İŞTE O YAZILAR

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık