Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Akpolat, Kemal Kılıçdaroğlu ile kamuoyunun karşısına çıktı.

Rıza Akpolat, Kemal Kılıçdaroğlu ile  kamuoyunun karşısına çıktı.

CHP Belediye Başkanları ile Ankara'da buluştu ve seçim için startı birlikte verdiler.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarına halkla kuçaklaşmaları gerektiğini söyledi. Kırıcı muhafelet değil, yapıca eleştiriler ve yapıcı davranışlar sergilemelerini isteyen CHP Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tüm adayla, bu konulara dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca iletişime çok önem verilmesini ve tüm iletişim kanallarını kullanılarak projeleri duyurması gerektiğini ve parti ayırımı yapmadan tüm Beşiktaşlılara ulaşmalarının şart olduğunu belirtti.

ADAYLARA KAVGA ETMEYİN YAPICI OLUN MESAJI 

Öte yandan; kendi içindeki kavga ve benzer bir çok konu aday seçimi sırasında sıkça gündeme gelmesi üzerine, CHP kurmayları bunun önüne geçebilmek için, bir dizi çalışma başlattı. Adayların yıpratılmaması gerektiği, bundan sonraki dönemde tüm partililelirn birlik ve bereberlik içinde hareket ederek, çalışma yapmalarını gerektiği öne sürüldü.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aday belirlemede istifa etmesi sonra geri alması, birçok ilçede adayların tartışılmaya açılması CHP içinde huzursuzluklara yol açtı. 
Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardıncısı Oğuz Kaan Salıcı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yoğun çalışmaları sonucu adayların bir bir belirlenmesi ve açıklanması dün geç saatlerde bitti. 
Geride kalan adayların ise ve varsa değilşikliklerin bu ayın 19'una kadar kamuoyuyla paylaşılağı, meçlis üyelerinin de belirlenmesine başlandığı bildirildi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KILIÇDAROĞLU İLE

Bu arada Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat'ta dünkü toplantıda yer aldı.
Beşiktaş'ta bilindiği gibi bir süredir aday açıklanması ile ilgili sancılı bir süreç yaşandı. Bu süreçte; sahte hesaplardan Rıza Akpolat adına taciz iddiaları gündeme taşındı. Akpolat çevresinden bu iddiaların asılsız ve belgelerin sahte olduğu belirtildi. Süreç boyunca ortaya atılan bu belden aşağı haberler Beşiktaş'ta rahatsızlık yarattı. Bu haber ilk olarak Oda tv'de yayınlandı. Ardından Star, Güneş, yeni akit, sputnik, superhaber, vizyonmedya, siyaset cafe gibi gazete ve haber sitelerinde yayınlandı. Hürriyet Gazetesinden Yalçın Bayer bu konuyu köşesine taşıdı. Bu çirkin gelişmeler ve haberler ile başlayan bir dizi tartışmaların gölgesinde Rıza Akpolat Beşiktaş ilçe başkanlığına gelerek partililerle buluştu. Kalabalık bir vatandaş gurubu Akpolat'ı karşıladı. Rıza Akpolat ve eşi ile birlikte berabirindeki heyet Çarşı içinde adeta gövde gösterisinde bulundu. Rıza Akpolat önce İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir araya geldi, dün de Ankaraya giderek Kemal Kılıçdaroğlunun tanıtım toplantısına katıldı ve tüm ilçe belediye başkan adaylarıyla aynı karede göründü.

TÜM ORGANİZE İŞLER AYDINLATILMALI AK KARA BELLİ OLMALI

Bundan bir gün önce ise Akşam Gazetesi'nde Ercan Öztürk imzalı bir haber de Rıza Akpolat ile ilgili taciz iddialarının Beşiktaş CHP içinden yapıldığına dair bir haber yayınlandı. Ercan Öztürk haberinde CHP Kulis ve Bilge Solyumruk adlı sahte hesaplardan bu taciz konusunun ve belgelerinin ilk önce paylaşıldaığını yazdı ve bu işin organize biçimde Beşiktaş içinden gündeme taşındığı vurguladı.  
Haberde, CHP Milletvekili ve adaylık sürecinde oldukça etkili olduğu bilinen Erdoğan Toprak eliyle CHP teknoloji ekibinin araştırmasının sonucu yayınlanan belgenin eski CHP Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk'le igisinin olduğu hatta, ofisindeki  bilgisaydan çıktığı gibi iddialı bir bilgi bulunuyordu. Bu haber ve iddia üzerine resmi Twitter üzerinden bir açıklama yapan Öztürk iddiaları kesin bir diller yalanladı ve bir açıklama yayınladı. Ayrıca bu haberi ve süreci yargıya taşıyarak tüm ilgili kişiler hakkında hukuki işlemleri başlatacağını açıkladı.
CHP Beşikta'şta böyle bir kaç yapılanmanın olduğu ve taraflarca bir çok haber ve belgenin gazetelere ve haber sitelerine gerek elden gerekse sahte sosyal medya hesaplarından taşındığı ve servis edildiği konuşuluyordu. Bunların bazıları biliniyor, bazıları ise henüz araştırma safhasında işlem görüyordu. Hatta benzeri bir çok konuda hukuki süreçlerin işlediği ve yargılamalar sonucu bu kişi ve kişilerin ortaya çıkacağı söylenmekteydi.
Şimdi buna bir yenisi daha eklendi. Bakalım sadece adaylık sürecinde değil, öncesinde de devam eden tüm bu işlerin altından kim ve neler çıkacak?..
Sonuçta; CHP Beşiktaş'ta istenmeyen bir süreç yaşadı, bundan sonraki gelişmeler ne olacak, tüm Beşiktaşlılar merak içinde gelişmeleri takip ediyor.

RIZA AKPOLAT ÇALIŞMALARA BAŞLADI

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Rıza Akpolat ise seçim çalışmalarına başladığını "Derman Belediyeciliği" adı altında Beşiktaşlılarla yakında buluşacağını açıkladı ve resmi twitter hesabından 12 maddelik bir bildiri yayınlayarak, Beşiktaşlıları kucaklayacağını söyledi.

BEŞİKTAŞLILAR, YEPYENİ BİR KADRO İSTİYOR

Öte yandan geçen dönem yaşananlardan ders alınması gerektiğini belirten Beşiktaşlılar yeni bir sayfa açmak için, pırıl pırıl yeni bir kadro kurulması, tahsilli, mesleğinde başarılı, kariyer sahibi, Beşiktaşa katkı sağlayacak bir meclis oluşturulması gerektiğinin altını bir kez daha çizdiler.  
Bu arada Beşiktaş Belediyesi'nin, ilgili kuruluşlarının  ve vakfın borç batağında olduğunu da hatırlatan Beşiktaşlılar, sorumluların da hesap verme durumunda olduğunu kaydettiler.
Beşiktaşlılar çalışkan dürüst insanlar ve kadrolarla, siyaseti ticaret haline getirenlerin ayrılmasını, ancak bu şekilde temizlik yapılabileceğini üstüne basa basa söylüyorlar:
Görevden almalar, soruşturmalar, ardından yargı sürecinin ve mahkemelerin de seçimlerden sonra hız kazanacağını kaydeden Beşiktaşlılar, seçilecek olan başkanın böylesine karmaşık bir olayın içinde yer almaması için kadrosunu oluştururken, ince eleyip sık dokuması, yol haritasını iyi çizmesi, içinde bulunduğu duruma, çevresine çok büyük önem ve özen göstermesi gerektiğini belirtiler. 

***

Rıza Akpolat Kimdir?..

1982 yılında İstanbul'da doğdu.
Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.
2006-2008 arası Bahçelievler Gençlik Kolu Yöneticiliği, 2009-2011 arası Bahçelievler İlçe Yöneticiliği, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2011-2015 arası Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevlerini yaptı.
7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden 25. Dönem milletvekili adayı oldu.
Akpolat 31 Mart'ta CHP'nin Beşiktaş Belediye başkan adayı oldu.

İsmail Baştuğ yazıları

Editör: Veri Basın Haber Ajansı

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık