Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Rıza Akpolat kadrosunu oluşturuyor

Rıza Akpolat kadrosunu oluşturuyor

Yepyeni bir sayfa ile çalışmaya başlayacaklarını söyleyen Rıza Akpolat'ın belediye başkanı olmasından sonra çalışma arkadaşlarını da belirlemeye başladı. 

MECLİS DEĞİŞTİ BAŞKAN YARDIMCILARI DA DEĞİŞİYOR

Beşiktaş Belediyesi'nde meclis üyelerinden sonra başkan ilk iki yeni yardımcısı da belli oldu. Bu isimlerin Ali Rıza Yılmaz ve İlker Özsalman olduğu öğrenildi. 
Cuma günü yapılacak olan Nisan ayının ikinci meclisinde de önemli kararlar alınması bekleniyor.

KADROLAR DA YENİLENİYOR

Eski meclis üyelerinden kimseyi listesine almayan Rıza Akpolat'ın başkan yardımcıları ve müdürler konusunda nasıl bir tutum takınacağı merak ediliyor. Görevini layıki ile yapan işinin ehli dürüst ve çalışkan bürokratların yerlerinin değişmeyebileceği söyleniyor.

Ancak, özellikle eskilerin yakını olan ve özel istisnai kadroları kullanarak kadrolara girenlerle eleştirilen işlerde adı geçenler başta olmak üzere bir çok ismin yerlerinin değişmesi bekleniyor.

Diğer taraftan soruşturmaların ve raporların kıskacında ve tartışmaların odağında olan ve halen aynı kişilerin yönettiği belirtilen belediyeye bağlı kuruluş ve vakıfla da ilgili nasıl bir yol izleneceği de, Beşiktaş kamuoyu tarafından dikkatle takip ediliyor. 

CUMA GÜNÜ MECLİS TOPLANIYOR

Öte yanden Nisan ayının 2. Mecls toplantısı Cuma günü yapılıyor. İlk toplantıda komisyonlar oluşmuştu bu toplantıda da önemli kararlar alınacağı öğrenildi.

Editör: Beşiktaş Medya Grup

Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık