Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Radyo Beşiktaş canlı yayınları başlıyor...Yakında...

Radyo Beşiktaş canlı yayınları başlıyor...Yakında...

Radyo  Beşiktaş yeni sezonda yine bomba gibi programlarla geliyor!.. Yaklaşık 15 yıldır yayın hayatında olan ve dünyanın her yerinden  tek adresle milyonlar tarafından canlı dinlenebilen Beşiktaş'ın ve Beşiktaşlı'nın ilk ve tek radyosu; spor, siyaset, kültür sanat  ve aktüel konularla yine dopdolu bir program açıklamak üzere... 
"Beşiktaş Buluşmalarını" Beşiktaş Medya Grup Başkanı gazeteci İsmail Baştuğ ve profesyonel programcılar tarafından canlı yayın stüdyolarında hazırlayıp sunulacak. Geniş bir teknik ekip ile altyapı da hazır, yeni  bir stüdyo daha yapım aşamasında... İlerleyen zamanlarda yayınların görüntülü olarak da verilmesi düşünülüyor. Eş zamanlı olarak canlı yayınlar gazete ve haber sitesi ile sosyal medyada da yayınlanarak, milyonlar tarafından takip edilmesi sağlanacak.

YEREL SEÇİMLER RADYO BEŞİKTAŞ'TA

Eylül ayının 15 inden sonra açıklanacak olan programlarda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili geniş çaplı programlar düzenlenecek.. Adayların tanıtımları, ilçeye katacakları değerler ve görüşler yer alacak. 
Öte yandan siyasi partilerin temsilcileri, milletvekilleri de Beşiktaş  ile ilgili programlara alınarak, kentli ile bir araya getirilecek. Medya dünyasından tanınmış isimler, akademisyenler de seçimlere kadar bizimle birlikte olacak ve Beşiktaş'ın sorunlarını hep birlikte değineceğiz.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI VE GELİŞMELER...
 
Diğer yandan belediyenin çalışmaları, beklentiler, yanlışlar ve doğruları da masaya yatırılarak belediye başkanlarına adeta not verilecek. Çeşitli anketlerle Beşiktaşlıların nabızları tutulacak.
Beşiktaş Belediyesinin içinde bulunduğu durum, yapılan araştırma ve soruşturmaların da konu edileceği programda Beşiktaş'a nasıl bir başkan profili gerekiyor onun arayışı içinde olacağız. 

SİYASİLER RADYO BEŞİKTAŞ'TA KONUK OLACAK

Siyasi partilerin ilçe temsilçileri ve başkanları da bu konuda görüşler bildirecek.Yerel yönetimlerden sorumla başkanlar, örgütlerden sorumlu başkanlar, il, ilçe başkanları da programlara katılarak, Beşiktaşlılara seslenecek. Radya Beşiktaş muhabirleri de mahallelerden yayınlar yapacak. Kentlinin söylediklerini canlı yayında mulyonlara ulaştıracak.

KÜLTÜR ÇALIŞMALARI İŞLENECEK

Öte yandan Beşiktaş'ın sosyal ve kültürel yapısı da canlı yayınlarda gündem maddesi olacak. Kültürel alanda yapılan çalışmalar, aylık programlar ve etkinlikler ile bu faaliyetlerin tanıtımları da Radyo Beşiktaş'ta ele alınacak. Konu hakkında yetkililer, kültür ve sanat insanları Radyo Beşiktaş'ta canlı yayın konuğu olacak.

SPOR VE MEDYA BULUŞUYORUZ

Beşiktaş spor kulubü ile ilgili canlı yayın programları da planlandı. Yıllardır yaptığımız gibi taraftarlarla Beşiktaş'ı tartışaçağız. Kulüp yetkilileri, spor adamları ve spor yazarları ile bire bir canlı yayında Beşiktaş'ı, gündemi ve maçları konuşacağız.

GENİŞ AÇIKLAMA EYLÜL AYINDA

Beşiktaş Medya Grup'tan yapılan açıklamada programların 15 Eylül gibi netleşeceği ve bu zaman diliminden sonra yayınlarla ilgili açıklamalar yapılarak, gerek haber sitesi, gerek radyo, gerekse sosyal medya üzerinden yüz binlerce takipçiye duyurulacağı açıklandı.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık