Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Putin'den savaş açıklaması

Putin'den savaş açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den kritik bir açıklama geldi. Reuters'ın son dakika geçtiği habere göre Putin, "Rusya'nın kimseyle savaşa girme gibi bir niyeti yok" dedi. Sözcü'den edinilen bilgilere göre; İdlib'in Balyun kasabasında Esad rejiminin saldırısı sonucu 34 Türk askerinin şehit olmasının ardından bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Türkiye, Bahar Kalkanı Harekatı’yla rejim güçlerine ait hedefleri vurmaya başlarken, Rusya’dan kritik bir açıklama geldi. Tass haber ajansına konuşan Putin, çarpıcı ifadeler kullandı.

Putin, “Kimseyle savaşa girme gibi bir niyetimiz yok. Öyle koşullar yaratacağız ki kimse bize karşı mücadele etmek istemeyecek” dedi.

Garanti edemeyiz

Türkiye’nin harekat kapsamında rejime ait uçakları düşürmesinin ardından dün akşam saatlerinde Rusya Savunma Bakanlığı da bir açıklama yapmıştı.

General Oleg Zhuravlev, rejimin İdlib hava sahasını kapattığını duyurarak, “Bu şartlar altında bölgede görev yapan Rusya Kuvvetler Grubu, Suriye semalarında Türkiye’nin hava uçuşlarına dair güvenliğini garanti edemez” ifadelerini kullandı.

 

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık