Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Polislerimizi kutladık

Polislerimizi kutladık

Beşiktaş Medya Grup Başkanı Gazeteci İsmail Baştuğ, Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı'yı ziyaret etti ve polis teşkilatının kuruluşunun 174. yılını ve polis haftasını kutladı. Gönüşmede Beşiktaşla ilgili birçok konu masaya yatırıldı.
Daha önce de bir araya gelen ikili Beşiktaş Medya Grup ve Beşiktaş Emniyeti olarak iletişim kanallarını açık tutmak ve vatandaşları bilgilendirmek amlaçıyla ortak çalışmanın adımlarını atmışlardı. Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı'nın gazeteci İsmail Baştuğ'u ziyareti sırasında her ay yapılan icraatların Beşiktaş Medya Grup yayınlarında  vatandaşlara duyurulması ve önemli konularda halkı uyarmaya yönelik duyuruların yapılması hakkında 
görüş birliğine varılmıştı.

POLİS HABERLERİ BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP'TA

Bu doğrultu da  Gazete Beşiktaş 3. sayfası polis haberlerine ayrılmış, haber sitesinde ise anlık olaylar verilmeye başlanmıştı. 
Ayrıca Beşiktaş Kaymakamlığı ile birlikte huzur toplantıları ve sonrasında emniyetin yaptıkları vatadaşların büyük ilgisini çekmiş, taktir toplamıştı. Önümüzdeki ayda bu güne kadar olanların Beşiktaşlılara geniş bir biçimde yansıtılması kararlaştırıldı. 
Beşiktaş Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı Beşiktaşlıların can ve mal güvenliği için tüm güvenlik güçlerinin 7/24 görev yaptıklarını, güven ve huzur anlamında herkesin rahat bir yaşam sürdürmesi için çaba gösterdeklerini söyledi. Her türlü olayda da 155'i aramaları ve en kısa zamanda yanlarında olacaklarını da vurguladı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık