Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Parti liderlerinden YSK açıklaması

Parti liderlerinden YSK açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'un ev sahipliğinde TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tören Salonu'nda düzenlenen resepsiyonda parti liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul seçim itirazı ile ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu'nun vereceği kararla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 maddenin incelenmesini izliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim itirazı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Karara yönelik herhangi bir yoruma girmeyeyim. Şu anda aklımda kaldığı kadarıyla 9 maddede itiraz vardı. Diğer 8'i üzerinde de onların incelenmesine ayrıca karar vermişler. 8 maddenin de incelenmesini şu anda izliyoruz. Onlar da tabii çok çok ciddi başlıklar. Onlar da incelendikten sonra nihai kararı bekleyeceğiz ama şimdi kanun hükmündeki kararnamelerle ilgili bu tür bir kararı verdikten sonra benim söyleyeceğim bir şey yok" 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bunlar oy kullanabilirler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde Şeref Salonu'nda düzenlenen resepsiyona katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, seçim itirazlarıyla Yüksek Seçim Kurulu'nun alacağı kararlarla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Yüksek Seçim Kurulu'nun kanun hükmünde kararnamelilerle ilgili aldığı karar doğru bir karar. Diyor ki 'Bunlar oy kullanabilirler.' Daha önce de benzer kararları var."

MHP Lideri Bahçeli, hakimlere saygılı olmak lazım

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nun kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. MHP Lideri YSK kararı ile ilgili olarak şöyle konuştu: "Yüksek Seçim Kurulu (YSK) çalışmalarına devam ediyor. Bizim olumlu, olumsuz diye bir sorgulama yapmamız bu çalışmaya gölge düşürmesin. Hakimlere saygılı olmak lazım. Çalışmaları bitsin sonra bir değerlendirme yaparız." 

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık