Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

ÖZEL HABER - Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat rekor kırdı. Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ 'Yayınlarımız ile gurur duyuyorum emekçilerin ellerine sağlık' dedi

ÖZEL HABER - Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat rekor kırdı. Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ 'Yayınlarımız ile gurur duyuyorum emekçilerin ellerine sağlık' dedi

Beşiktaş Medya Grup'un yaptığı heberlerin neredeyse hepsi en çok okunanlar arasında yer alıyor. Özel haberler ise en çok dikkat çekenlerden!.. Bunlara bir yenisi daha eklendi!.. Dün yayınlanan Ekrem İmamoğlu ve Rıza Akpolat'la ilgili haberler Google'da arattırıldığında henüz ilk saniyelerde en çok okunan haberler arasında çıkmaya başladı. Bu sürecin bugünde sürdüğü görüldü.
Bilindiği gibi İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Beşiktaş'a gelerek başta Ortaköy Vadisini ve alt üst yapı çalışmalarını incelemişti. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ta İmamoğlu'na eşlik etmiş ve bilgilendirme yapmıştı. İki belediye başkanı gün boyu Beşiktaş'ın bir çok mahallesinde dolaşıp vatandaşlar ile bire bir görüş alış verişinde bulunmuş ve taktir toplamışlardı.
Bu haberlerin Beşiktaş Medya Grup haber sitesinde yayınlanmasından sonra Google değerlendirme yaptı ve iki yayını da iki gün üst üste en çok okunanlarda yayınladı.
Ulusal gazeteler ve haber sitelerinin önünde yer alan Beşiktaş Medya Grup haberlerinin en az 10 bin en fazla 50 bin arasında okunduğu, bazı özel sayfaların ise 100 bin ile 500 bin arasında hit aldığı tespit edildi. 
Diğer yandan İmamoğlu'na yerel seçimlerde en çok oy da yüzde 85 oranlarında Beşiktaş'tan çıkmıştı.
Öte yandan radyo sayfasının ise dünyada bir ilk olarak bir konser yayınına 99 ülkeden aynı anda giriş yapıldığı ve bu konuda tescillli bir rekora sahip olduğu belirtildi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Beşiktaş Medya Grup Başkanı İsmail Baştuğ 'Yayınlarımız ile gurur duyuyorum emekçilerin ellerine sağlık' dedi...
 

İŞTE RESMİ GOOGLE KAYITLARI

Editör: Araştırma Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık