Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

28 Mart 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Oldu mu şimdi? Yusuf Tunaoğlu'nun kızının işine son, CEO’ya fahiş ücret

Oldu mu şimdi? Yusuf Tunaoğlu'nun kızının işine son, CEO’ya fahiş ücret

Beşiktaş yönetimi birçok kulüp çalışanının işine son vermeye devam ediyor. Yeni yönetim döneminde kulüpteki işlerine son verilen personel sayısının 80’i geçtiği, bunlardan birinin de 2004 yılından beri Tarih ve Müze Kurulu Asistanı, Müze Envanter Uzmanı, Arşiv Uzmanı gibi görevlerde çalışan Damla Tunaoğlu olduğu öğrenildi. 15 yıldır görevini başarıyla yürüten Damla Tunaoğlu, Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Yusuf Tunaoğlu’nun kızı.

Kulüpte makul maaşlı personelin görevlerine son verilmeye devam edilirken siyah beyazlı camiada konuşulan iddialara göre Gökhan Sarı’nın ayrılmasının ardından CEO olan Seçil Aygül’ün maaşına yeni yönetim fahiş bir zam yaptı! İddialara göre Aygül’ün maaşı 60 bin liradan 80 bin liraya çıkarıldı!

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık