Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Olaylı derbide Mete Kalkavan'ın raporu

Olaylı derbide Mete Kalkavan'ın raporu

Olaylı Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde maçın hakemi Mete Kalkavan'ın hazırladığı rapor ortaya çıktı. Futbol terörünün sahne aldığı Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemi Şenol Güneş'in son halinden sonra karşılaşmayı ertelediğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşmasında yaşananlar ülke gündemine damga vurmaya devam ediyor. Maçın hakemi Mete Kalkavan tarafından TFF'ye gönderilen raporda karşılaşmanın tatil edilmesi ile ilgili gerçekler de ortaya çıkmış oldu. Tecrübeli hakemin teknik direktör Şenol Güneş'in düşüşü sonrasında maçı erteleme kararı aldığı ifade edildi.

Maçı Tatil Ettim

Mete Kalkavan'ın raporunda, "Karşılaşma oldukça gergin bir ortam içerisinde oynandı. Sahaya sık sık yabancı madde atılıyordu. Bu nedenle oyunu sık sık durdurmak zorunda kaldım. Maçın 57. dakikasında misafir takımın bulunduğu yedek kulübesi yanında bir kargaşa yaşandı. Beşiktaşlı bazı oyuncular ile taraftarlar arasında kısa bir diyalog yaşandı. O esnada teknik direktör Şenol Güneş'te oradaydı. Şenol Güneş'in yere düştüğünü ve daha sonrada kalktığını gördüm. Başına buz tedavisi yapılıyordu. Ben de Şenol Güneş'i izledim." dediği belirtildi.

"Şenol Güneş daha sonrasında tünele doğru gitti. Yabancı maddeler kendisine atılmaya devam ediyordu. Kendini korumaya çalıştı. Tünelden içeri doğru giderken bir anda yere doğru kapaklandı. Görevliler hemen kendisinin yanına geldi. Kollarından tutarak kendisini kaldırdılar. Güneş'i böyle görünce maçı tatil etme kararı aldım. Bu şartlar altında karşılaşmayı oynatamazdım. Soyunma odasına giderek durumu federasyon yetkililerine aktardım." ifadelerine yer verdi.

- Fenerbahçe'ye 3-0 hükmen mağlubiyet ya da maçın 57. dakikadan itibaren tekrarı.

- Fenerbahçe'ye 2 ila 3 maç seyircisiz oynama veya saha kapatma cezası. (Bu yaptırım ligde değil, statü gereği Türkiye Kupası'nda çekilecek)

- Ev sahibi kulübe tribün olayları nedeniyle yüksek miktarda para cezası.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık