Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Öğrenciler Beşiktaş Lenovo Game On’daydı

Öğrenciler Beşiktaş Lenovo Game On’daydı

Beşiktaş Esports League of Legends Akademi takımının sponsorlarından Tink Koleji, Vodafone Park içinde bulunan Lenovo Game On’u ziyaret etti. Yüzden fazla ziyaretçinin bulunduğu etkinlikte öğrenciler öncelikle Lenovo Game On iş geliştirme direktörü Çağan Yıldırım’dan espor ve video oyun dünyasına dair eğitici bir sunum dinlendi, ardından bilgisayarlarda ve konsollarda vakit geçirdi.

Özellikle genç espor oyuncularının eğitim hayatlarının arka planda kaldığı ekosistemde bu eksikliği gidermeyi hedefleyen Beşiktaş Esports, 2019 sezonu öncesi LoL espor akademi takımı için Türkiye’nin ilk teknolojik okulu sloganıyla yola çıkan Tink Koleji ile partnerlik anlaşması imzalamıştı. Tink Koleji öğrencilerine profesyonel esporculuğun yanı sıra oyun dünyasındaki iş kolları konusunda farkındalık yaratmayı da amaçlayan Beşiktaş Esports, bu konudaki ilk adımını öğrencileri Lenovo Game On’da ağırlayarak attı.

Öğrencilere espor ve video oyun sektörüne dair detaylı ve eğitici bir sunum yapılırken, bu alanda çalışmak isteyen öğrenciler bilgilendirildi. Çağan Yıldırım’ın yaptığı sunumun ardından öğrenciler oyun bilgisayarlarında, yarış simülasyonlarında, konsollarda ve AR cihazlarında vakit geçirdi, farklı oyunları deneyimledi

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık