Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nisan sonuna kadar maçlar seyircisiz

Nisan sonuna kadar maçlar seyircisiz

Skor'dan edinilen bilgilere göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Spor müsabakaları nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacak. Karar bu hafta sonu itibariyle başlayacak' açıklaması yaptı. Bu kararın ardından Süper Lig'de şampiyonluk yarışını etkileyecek 4 kritik maç ve Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması seyircisiz oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’de bu hafta sonu oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinin gerekli önlemler alındığı için seyircili oynatılacağı açıklamıştı. Ancak basın mensuplarına ‘corona virüsü’ önlemleri hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise, tüm spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağını duyurdu.

Kalın,  “Spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması kararı alınmıştır. Bu kararın bu hafta sonu itibariyle başlaması önem arz ediyor” ifadelerini kullandı. Bu kararın ardından Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendirecek bazı maçlar seyircisiz oynanacak.

4 büyük maç seyircisiz

Futbolda Süper Lig’in 32’nci haftasında kadar, TFF 1’inci Lig’de ise 34’üncü haftaya kadar maçlar seyiricisiz olarak oynanacak. Öte yandan Süper Lig’de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor – Başakşehir, Galatasaray – Beşiktaş, Medipol Başakşehir – Galatasaray ve Galatasaray – Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı da bu açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu.

Öten yandan Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 21 Nisan’da İstanbul’da oynanacak Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçı da seyircisiz oynanacak. Bordo mavili ekip ilk maçı 2-1 kazanmıştı.

Erkek basketbolda ise ING Basketbol Süper Ligi’nin 27’nci haftasında 13 Nisan’da oynanacak olan Fenerbahçe Beko – Anadolu Efes karşılaşması da bu kararla birlikte seyircisiz oynanacak.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık