Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Nifak tohumlarına izin vermeyelim

Nifak tohumlarına izin vermeyelim

Antalya Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen yeni yılın ilk 'Birlik Buluşması'na katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, son dönemlerde yapılan eleştirilerle ilgili konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Fikret Orman, Beşiktaş'ın sevmek için sevilen bir kulüp olmadığını, buna şarkılardan örnek göstererek, “Yensen de yenilsen de taraftarın seninle, üzüntüde kederinde seninle” sözlerini kullandı.

Sahip olanun bu birlikteliği nifak tohumları ile bozmayı hedefleyenlere Müsaade etmeyelim diyen Başkan Orman, “Başarısız sonuçlar alındığında biz daha çok üzülüyoruz. Bu nedenle, bu travmayı yaşayan insanlar olarak bizim en büyük destekçimiz taraftarımızdır.” diyerek, Beşiktaş'ı iktidar meselesi yapanlara da bu camianın cevabını vereceğini söyledi.

Dönem dönem kış olsa da, güneş doğacaktır

“Bütün amacımız Beşiktaşlıları mutlu etmektir” diyerek, zor süreçte başladıklarını belirten Fikret Orman, yine başa dönerek, tekrar zor bir süreçten geçtiklerini ifade etti. Tam bir yıldır zor bir süreç yaşadıklarına değinen Orman, “Bizimle birlikte Beşiktaş'ın çıtası da çok yükseldi. Üst üste yaşanan başarılar, beklentileri yükseltti. Hayatta her zaman şarkılardaki gibi güneşli günler yaşanmıyor. Bugünkü gibi yağmur yağıyor, dönem dönem kış oluyor. Ancak, unutmamak gerekir ki, her zaman güneş doğacaktır” ifadelerine yer verdi.

Tolgay Arslan ile yola devam

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tolgay Arslan ile ilgili çıkan iddialar hakkında da konuşarak, Şener Özbayraklı ile takasının gündemde olmadığını, Tolgay'ın kontratlı oyuncuları olduğunu ve öyle olmaya da devam edecek gibi gözüktüğünü söyledi.

Beşiktaş ile Türkiye birbirine benzer

Beşiktaş'ın yukarılara çıktığında aşağı doğru çekmelerin yaşandığını belirten Fikret Orman, Beşiktaş ile Türkiye'yi bribirine benzeterek, yukarıya çıkıldığı zamanlarda hemen aşağıya çekmeler yaşandığını söyleyerek, burada kendisini en çok üzenin ise, bunun Beşiktaş camiasının içinden olması olduğunu ifade etti. “Biz geldiğimizde Beşiktaş moralsizdi. Bir çok alanda ümit kaybolmuştu. Yaklaşık 330 milyon dolarlık bir borçla kulübü aldık.” diyerek örnek gösterdi:

“Örneğin ben Antalya'ya geldiğime burada 1 mağazamız vardı. Şimdi ise 6 mağazamız var. 24 mağaza ile başlamıştık ve şu anda 100'ün üzerine çıkmış durumdayız” dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık