Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

“Ne gerekiyorsa yaparım”

“Ne gerekiyorsa yaparım”

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, kadın basketbol takımının TRC İnşaat ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladığı törenin ardından son basın toplantısını gerçekleştirdi. Yaşadığı kırgınlıkları daha önce anlattığını söyleyen Orman, "Benim kırgınlıklarımı bırakırken anlattım. Hiçbir zaman yorgun değildim. Sadece yaşananları hak etmediğimi düşündüm. 1 senelik bir süreç. Camianın kanaat önderlerini her yerde topladım, yönetime sahip çıkmaları gerektiğini söyledim. Böyle bir destek görmediğim için bıraktım" dedi. Orman, başkan adaylarının kendi yönetiminin devamı olup olmadığıyla ilgili şu yorumu yaptı:

“Padişah değilim”

"Kimse kimsenin devamı değil. Burası padişahlık değil, ben padişah değilim ve kimse de şehzade değil. Burası Beşiktaş kulübü, herkesin oyu var. Herkes bundan sonraki süreçte hizmet için mücadele edecektir. Ben geldiğim gün 'Şimdi değilse ne zaman' sözüyle gelmiştim. Geldiğimiz günden beri para arıyoruz. 2 tane ikinci başkanım var. Serdal Bey de, Ahmet Bey de bunların şahididir. Hep mücadele ettik. Ben nasıl çözdüysem, onlar da öyle uğraşacaklardır. Aday olmaları bunu yapabileceklerini düşündüklerini gösterir. Aynı mücadeleyi vereceklerdir. Ayrıca benim bir yere gittiğim yok. Ben hep burada olacağım."

"Gece 3'te uyanıp 'para' arıyordum"

Ben Beşiktaş'a geldiğimde 10 yaşındaydım. İlk tribünde taraftar olarak başladım. Ardından sporculuğumu, sonra da yöneticiliğimi yaptım. Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın asistanlığını yaptım. Ömrümün 12 yılını Beşiktaş'a harcadım. Zorluklarla geldim. Son dönemde gece 3'te uyanıp 'Bugünü nasıl döndüreceğim, ödemeleri nasıl ödeyeceğim' dedim. İnşallah kıymeti anlaşılır."

“Seçilecek başkanın emrindeyim”

Yeni seçilecek başkanı elinden geldiğince destekleyeceğini belirten Orman, "Bizde düello kültürü yoktur, pusu kültürü vardır. Seçimin ertesi gününde, geziler organizasyonlar yapılıyordu. Seçim bittiği gün seçim süreci başlattılar. Zamanlaması da doğru değildi. Ama ben yeni seçilecek başkanın emrindeyim, ne gerekiyorsa yaparım. Arkadan kulis içinde olmam. Bana bir şey söylenmesine gerek yok, elimden gelen desteği sonuna kadar vereceğim. Haksızlık yapılırsa susmam, çıkar cevaplarını veririm! Bana yapmadılar ama ben gerekli müdahaleleri yerine getiririm" dedi.

“Bağıranlara değil, susanlara kırgınım”

Tribünlerde kendisi için bağıranlara değil suskun kalanlara daha çok kırgın olduğunu ifade eden Orman, "Başakşehir ile maç yapıyoruz kaptanımız penaltı atacak, 'Yönetim istifa, bilmem ne Burak' diye bağırıyorlar. Ben bağıranlara değil de, susanlara kırgınım. 200 kişi bağırıyor diyorlar geri kalan 39 bin 800 kişi ne yapıyor? Benden sonra gelen başkanların buna müsaade etmemesi lazım" ifadelerini kullandı. Başkan Fikret Orman şöyle devam etti:

"Süleyman (Seba) ağabey iyi ki bu dönemde başkan değildi. Sosyal medyada yazılanlar, küfürler, gruplardan edilen hakaretler, kahrolurdu adam. Devir değişti artık. Her geçen gün daha da zorlaşıyor. Beşiktaş koltuğunu herkes önemsiyor ama insana verdiği manevi zararların da haddi hesabı yok. Stat yapılırken tabiri caizse ben buranın ameleliğini yaptım. 'Başkan tatile çıktı' diye haberler yapıldı. Ben buranın çalışanı değilim."

“Polemik yaratmak istemem”

Beşiktaş başkan adaylarıyla ilgili asla negatif bir şey söylemem. Polemik yaratmak istemem, doğru da bulmuyorum. İsmail Ünal ben asbaşkanken, genel sekreterdi. Önemli hizmetleri olmuştur. Hep uyumlu çalıştık. Stadın yapılmasında da payı olmuştur. Bizim mahallenin çocuğudur. Serdal Adalı ile 2013'te rakip olduk, sonra birlikte çalıştık. Arkamdan iş çeviren birisi değil. İnanılmaz güvenilir birisi. Onunla da mücadele ettik. Arkadan iş çevirme olaylarını o da görmüştü. Sonrasında da ben görüyorsun gel beraber mücadele edelim dedim, geldi. Ahmet ağabey (Çebi) ile beraber girdik bu işe. Bazı zamanlarda arada sürtüşmeler olabilir. Mali konularda büyük destekleri olmuştur. Çok önemli krizlerde, ikimiz de Beşiktaş için birlikte mücadele ettik. Hürser hoca yürekli bir adam. İlk günden çıktı karşımıza aday oldu. Bu seçimde de ilk gün çıkıp aday oldu. Onu hep onore ettim."

“Şenol Güneş ile ben anlaştım”

Başkan adaylarından Ahmet Nur Çebi ile birlikte çok mücadele ettiklerini ifade eden Fikret Orman, "Şenol Güneş ile ben anlaştım. Benim irademle Beşiktaş'ta hocalık yaptı. Beşiktaş'ın bir yönetim kurulu var, herkes istediğini söyler. Ancak kararlar son olarak başkan tarafından verilir. Çok fazla bir şey söylemeyeyim" dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık