Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Müşterilerden fazla hesap alan mekanlara büyük ceza

Müşterilerden fazla hesap alan mekanlara büyük ceza

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, 18 Ağustos 2019 Pazar günü, müşterilerden fazla hesap alan ve kötü muamele yapan Kuruçeşme, Levent ve Etiler bölgesindeki mekanlara uygulama denetimi düzenlendi. Denetim sonrasında Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, asayiş denetimlerinin sonucunu kamuoyuna duyurdu.

Denetimler sonucunda 3 iş yerine toplam 414 bin TL para cezası verildi. Bahse konu olan mekanlardaki 78 kişiye GBT UYAP sorgulaması yapıldı. Sahte olduğu tespit edilen 28 adet alkole de el konuldu. Mekanlar hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem uygulandığı da açıklandı.

Hakkınız olmayanı almayın

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, “Emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum.. Müşterilerinizin cebindeki hakkınız olmayanı almayınız .” ifadelerine yer vererek Twitter hesabında konu hakkında paylaşımda bulundu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık