Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce’den flaş açıklamalar

Muharrem İnce’den flaş açıklamalar

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, NTV’de katıldığı ‘Seçime Doğru’ adlı programda canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Toplumun barışmaya, huzura, hayal kurmaya, gülmeye ihtiyacı var diyen Muharrem İnce, 16 yıldır herkesin mutsuz ve huzursuz olduğunu söyledi. Bir milletvekilinin kağıt toplayan çocuğa hayalinin ne olduğunu sorduğunda, çocuğun tek hayalinin, çok para yaptığı için büyük karton bulmak cevabını aldıklarını anlatan İnce, ‘Çocukların hayalleri nerelere düşmüş. Gençlerin ve çocukların hayalleri yok. Ben çocuklara uzay üssünde bulunduklarını, araba yaptıklarını, yabancı dil öğrendiklerini, mesleklerinde başarılı olduklarını hayal etmelerini sağlamak istiyorum.

Ahmet Arpat’ın Kandil’e düzenlenmek istenen operasyon hakkındaki sorusunu yanıtlayan Muharrem İnce, bu duruma çok üzüldüğünü dile getirerek, ‘Davulla zurnayla operasyon olmaz. Erdoğan’ın derdi seçim, Kandil değil. Kandil’den oy toplamanın hesabında. Bu yaptığı siyasetçiliktir çünkü, siyasetçi gelecek olan seçimi düşünürken, devlet adamı gelecek nesilleri düşünerek hareket eder. Meydanlarda yaptığı bu konuşmalar, milliyetçi duyguları kabartarak oy toplamaktır.’ şeklinde konuştu.

Gülen’in suç dosyası 7 ay bekletildi

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ABD’de yaşayan Fetullah Gülen’in iade talebi hakkındaki dosya ile ilgili NTV canlı yayınında konuştu. 15 Temmuz yaşanmasaydı, iade taleplerinin hiç birinin de olmayacağını söyleyen Muharrem İnce, ‘Sen bu kişilerle ortak mısın? Buradaki en önemli nokta dosyanın 7 ay bekletilmesidir. Gülen’i koruyacaktın. Erdoğan’ı kandırabilirler ama ben kandırılmam. Nereden bilgi edindiğim ilgilendirmez, sadece cevap versin. ‘

İşte o dosya

CHP’den iki vekil ile avukatın Adalet Bakanlığı’nda Gülen hakkındaki ABD’ye gönderilen iade dosyası hakkında yaptıkları çalışmayı gösterdi. Bu talebin Adalet Bakanlığı’na çok önceden geldiğini ancak aylarca dosyanın bekletildiğini ifade etti.

Bulunan 7 dosyadan 4’ünün 15 Temmuz’dan önceki olaylar ile ilgili olduğunu söyleyerek, ‘Dosyalardan birinin Adelet Bakanlığı’na 2016 yılında gelerek 6 ay bekletilmiş ve 6 ay sonra gönderilmiş. Bu bekleme kararı Adalet Bakanlığı’nın mı, yoksa Recep Tayyip Erdoğan’ın mı?’ şeklinde sordu.

Aklımızla dalga mı geçiyor

Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan kazanır ise, ülkenin geleceğinden korktuğunu dile getiren Muharrem İnce, ‘Benim adaylığımla umut geldiğini görüyorum. Dolar bir günde düşecek. Devlet kemer sıkacak. Gençlerin  yüzde 20’si işsiz. Devlet bir insan gibidir. Bir organ fazla büyürken, diğerleri küçük kalırsa, ortaya bir ucube çıkar. Tarım ile birlikte sanayi de büyüyecek.  Saray’ın yıkılmasından bahsederken, gerçekten yıkmaktan söz etmiyorum. O kadar para harcanarak yapılmış, niçin yıkayım? Saray’ı yıkarım derken, Saray düzenini yıkarım demek istiyorum. Kendisi organik yiyecekler yiyor, halk GDO’lu yiyecek yiyor. Özgür ve konuşan bir Türkiye oluşturarak, kadınlar ve gençler hayata katılacak. Mahallelerde pek çok kreş açılacak. Böylece anne işe gidecek, çocuk da kreşe. İnsanlara ruh gerek. Bazen Erdoğan’ın aklımızla dalga geçtiğini düşünüyorum. Kek vaadinde bulunan birinin yüzde 1 oy bile alamaması lazım. Demek ki işsiz gençlere bir çözüm bulamıyor.’ ifadelerini kullandı.

İş isteyen oyunu bana versin, kek isteyen de Erdoğan’a

Muharrem İnce, Erdoğan’ın 16 senenin sonunda kek vaat etmesini eleştirerek, ‘Ben uzay madenciliği, fabrika, gençlere iş diyorum, o kıraathane açarak bedava kek vaat ediyor.  Bizi keklemeye mi çalışıyor? 16 sene sonundaki projeye bak, bedava kek yemek isteyen oyunu Erdoğana, iş isteyenler ise oyunu bana verdin.’ dedi.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık