Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce'den emekliye ikramiye sözü

Muharrem İnce'den emekliye ikramiye sözü

CHP'nin Cumhurbaşkan adayı olan Muharrem İnce 24 Haziran seçimleri için miting düzenlemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce meydanlarda gençlere iyi eğitim sözü verirken, herkese gelecek sözü verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulları, köprüleri yıkacak iddiasını yalayan Muharrem İnce, "Evet o sarayı başına yıkarım dedim, içindeki zihniyeti yıkarım dedi, o kadar masraf olmuş, neden yıkayım. Seçildiğimde ben oraya oturmayacağım. Sarayı gençlere vereceğim" diye konuştu.

Evet seni de onu da ziyaret ettim

Düzenlediği her mitingte olduğu gibi fizik öğretmeni olduğunu, fen lisesinin de imam tapilninin de hepsinin evaldı olduğunu, benim derdim hepsine iş bulma derdindeyim diyen İnce, ailelerin isteğine göre siyer, hadis, din dersinin seçmeli olarak verileceği sözünü verdi. Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, aday olduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı da ziyaret ettiği bu konuda yalan söylemediğini açıkladı.

Gülen bir Cumhurbaşkanı olacağım

Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde emeklilere her Ramazan ve Kurban bayramlarında asgari ücret tutarı maaş vereceğini söyleyen İnce, "Gülen bir cumhurbaşkanı olacağını, bağran çağran bir cumhurbaşkanı olmayacağım. Çocukları seven, gençlerimize iş bulan bir cumhurbaşkanı olacağım." dedi.

Cumhuriyet şemsiyesi altında toplanalım

Cumhuriyet şemsiyesi altında toplanmaya çağıran İnce, Türkiye'de Türk, Kürt, ülkücü, HDP'li, kardeş olduklarını söyleyen CHP Cumhurbaşkanı adayı İnce, Bize büyük şemyise altında buluşmak yakışır. Cumhuriyet şemsiyesi. Kürt, Türk, Alevi, Sünni hep birlikte şemsiyenin altında buluşalım. Bunu hep birlikte başarmalıyız" dedi.

Çiftçinin ve emeklinin sorunlarını biliyorum 

Çiftçilerinin ve emeklilerin sorunlarını bildiğini, Cumhurbaşkanı seçildiğinde emekli maşının en düşük 1.500 TL olacağını ve çiftçiye 3 liradan mazot vereceğini söyleyen CHP'nin adayı İnce şunları söyledi: "Ramazan ve Kurbanbayramlarında emekliler bir asgari ücret ikramiyesi alacaklar. Çiftçi kardeşlerimin borçlarını sileceğim. Üniversitede okuyan gençlerimize 19 Mayıs, 23 Ekim'de parasız burs alacaksınız."

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık