Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce, Türkiye artık yoruldu

Muharrem İnce, Türkiye artık yoruldu

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Tokat'da düzenlediği mitingde, "Emekliler geçinemiyor. Eğitim dipe vurmuş durumda. Sanayimiz çökmüş durumda. Gençlerimiz işsiz aşsız, fırsatını bulan ülke dışına çıkıyor" dedi. Muharrem İnce askerliğini Tokat'ta yaptığını orduevinin önünde çok nöbet tuttuğunu, kendisinin Tokatlı olarak gördüğünü ifade ederek üniversite mezunu olmama rağmen yedek subay olarak askerlik yapmadığını söyledi. 

Ben doğmadan Menderes asılmıştı

Tokat'a miting için gelirken, seçim otobüsünde Sayın Erdoğan'ı izledim diyen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Ey Muharrem diyor, Menderes asılırken sen neredeydiy diyor bana. Sayın Erdoğan ben 1964 doğumluyum. Menderes asılırken ben dünyayada yoktum. Rahmetli babam da Menercesçiydi, Demirelçiydi, Menderesin asılmasına her zaman karşı olduk. Tabii ki çok üzüldük. Bir insan aybı olarak görüyorum. Ben 1964 doğumluyum, ben doğmadan Menderes çok asılmıştı. Sayın Erdoğan bu kadar cahil olma, konuştukça batıyorsun" diye konuştu.

Kıraathane projesi eleştirisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kıraathane" projesini eleştiren Muharrem İnce, "Kıraathaneye gelin diyor beda çay var, kek var diyor. Tamam gündüz kek yedik, akşam yemeğinde ne var?. Bedava kek ve çay. Baktı ucuz oluyor çay ve kekin yanına şimdi çorba ve tatar böreği de ilave etti. Yakında Tokat'a da gelirse Tokat kebabı da ilave eder siz hiç merak etmeyin" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin taze kana ihtiyacı var

Tokat mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçimlerden önce televizyon programında ekonomi üzerine konuşmak için çıkma teklifini yenileyen Muharrem İnce şöyle konuştu: "Türkiye'de ciddi sorunlar, terör sorunları var, ekonomi sorunları var, dış politika sorunları var. Emeklilerin geçim derdi var. Türkiye'de sanayi yok. Pasaportumuzun sınırı geçtiğinde hiç bir değeri yok. Gençlerimiz işsiz ve umutsuz, fırsat bulanlar yurtdışına kaçıyor. Türkiye yoruldu artık, Türkiye'nin taze kana ihtiyaçı var. Türkiye taze kan istiypor. Benim tek hayalim gençlerimizi iyi yetiştirmek. 

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık