Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce, milletin isteğiyle bu iş tamam

Muharrem İnce, milletin isteğiyle bu iş tamam

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 99. mitingini Gaziantep'te yaptı. 43 gündür seçim çalışmalarında 99. mitingini yaptığını söyleyen Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı olduğumda Suriye'nin başkenti Şam'a büyükelçi atayacağım" dedi. 43 gündür yürüttüğü seçim çalışmalarında kalabalık mitingler olduğunu ama buradaki kalabalığın ve heyecanın farklı olduğunu söyleyen İnce, "Milletin oylarıyla bu iş burada bitti. Seçimin kaybedini olmayacak, herkes kazanacak. AK Parti, Ülkücü, İYİ Parti, CHP, sağcı ve solcu herkes kazanacak. Hepimiz kazanmış olacağız" diye konuştu.

OHAL kesinlikle kalacak

Seçimi kazandıktan hemen sonra OHAL'i kesinlikle kaldıracağını açıklayan Cumhurbaşkanı adayı İnce, "Kesinlikle Merkez Bankası'na dokunmayacağız, para politikasına müdahale edilmeyecek. Dış politikamız barıştan yana olacak. Suriye'de büyükelçimiz olacak. İnsanlar Suriye rahat gidip gelebilecek. AB ile uyumlu çalışacağız, AB'nin saygın bir üyesi konuma geleceğiz. Türkiye'de demokrasi, hak ve hukuk ve adalet olacak. Bağımsız mahkemelerde herkese eşit adalet dağıtılacak" ifadelerini kullandı.

Yatırım yapanların önü açılacak

Cumhurbaşkanı seçildiğinde birbirini seven, sayan, kucaklayan ve ayrımcılığın olmadığı bir Türkiye olacağını söyleyen İnce, şöyle konuştu: "İlk önceliğimiz barış, hemen yapılacak. Kimseye yalan söylemeden, kimseyi kandırmadan. Sanayimizi hareket geçireceğiz. Tarım alanlarımızı yeniden canlandıracağız. Yatırım yapanların önünü açacağız, KOBİ'leri desteklemeye devam edeceğiz. Malum siyaset uzun ve ince bir yol. Artık uzun kısmı bitti, şimdi ince kısmı başladı. Artık Türkiye nefes alma zamanı. Barışacağız, büyüyeceğiz ve adil şekilde bölüşeceğiz."

Benim adım Muharrem İnce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun mitinginde yazdığı bir şiir kitabından okuduğu mısralara cevap veren Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim adım Muharrem, Recep değil. Ben ne diyorsam odur. Ben kıvıramam. Ben o şiir kitabıyla laboratuvar yaptırdım. Sayın Erdoğan kitabımla uğraşacağına sana alış veriş listesi vereyim sen onu oku. Umarım anlarsın ne demek istediğimi. Ben bereketli toprak, fabrika aş iş, her mahalleye kreş diyorum, o da tutturmuş her mahalleye kıraathane diyor. Diyanet İşleri Başkanı da kıraathaneyi övüyor. Hakimler milletvekili adaylarıyla esnaf ziyaretlerine gidiyor. Diyanet İşleri Başkanı yapmayın bunları, ortada bir seçim var. Sen en üstteki din adamısın, dinimizi zedeliyorsun, bu işlere karışmayın, yazıktır günahtır ayıptır."

Ben camiye fotoğraf çektirmeyi gitmiyorum

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce cami tartışmalarına değinerek, şunları kaydetti: "Seçim tarihi yaklaşdığından camiden çıkmadığın söyleniyor. Ben senin gibi yalancı biri değilim. 5 vakit namaz kılmıyorum. Allah affetsin beni ama cumaya her zaman gidiyorum. Ben de böyle yaşıyorum. Seçim yaklaşdıkça camiye gidenlerden biri değilim. Bana seçimden önce Muharrem İnce'nin camide çekilmiş fotoğrafı var mı diyor?. Ben camiye fotoğraf çektirmeye gitmiyorum, ben camiye ibadet yapmaya gidiyorum. Nasıl Müslümansın, kul hakkıda sen, yalan da sende. Bu işler sana mı kaldı hiç insan böyle sözler söylermi ayıptır gühantır."

Bu iş ikinci tura kalmaz

Gaziantep mitingi sırasında videolar izleterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmeye devam eden Muharrem İnce, "Ben çırağım, kendisi usta o zaman boynuz kulağı geçer. Söylediğimi gibi istediği bir televizyondada karşıma çıksın. Suriye politikasını, ekonomiyi tartışacağım. Yukarıda Allah var seçim çalışmalarına başlarken ikinci tura kalır diye düşünüyordum. Kendisiyle sonra hesaplaşmayı düşündüm. Bugün gelinen noktada birinci turda bu işi bitireceğim" ifadeleri kullandı.

Editör:

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık