Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce bizim değerimizdir

Muharrem İnce bizim değerimizdir

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Muharrem İnce’yi sonuna kadar kucaklıyoruz, o bizim bir değerimizdir. Herkes bunu bilsin’ dedi. Sözlerine devam eden  Kemal Kılıçdaroğlu, bugün çok sevinçli bir gününde olduğunu belirterek, havuz medyasında manşetlere taşındıklarını söyledi. Seçim süreci boyunca söylediği sözlerin bir cümlesinin bile kullanılmadığına değinen Kılıçdaroğlu, “Bugün havuz medyasında manşetlerde yer aldıysak, doğru bir iş yapmışızdır demek “ dedi ve konuşmasına şu şekilde devam etti:

“İnandığımız yolda yürümeyi sürdürüyor. Hiçbir arkadaşımızı parti dışında düşünmek gibi bir düşüncem yük. Herkesi, 81 milyonu kucaklayacağız. Buraya gelmek isteyen il başkanları ve arkadaşlarım vardı, kimsenin gelmesini istemedim. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Duvarın bir bölümünü yıktık, gelecek seçimlerde kalan kısmını da yıkacağız. Hep birlikte çalışarak Türkiye’yi gerçek demokrasiye kavuşturacağız. Bunu gerçekleştirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

Muharrem İnce bizim bir değerimiz

“Muharrem İnce bizim bir değerimiz” diyen Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce’yi sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası bilsin, bizde ayrılık gayrılık olmaz. Biz ilkelerden yana olan dava adamlarıyız. Bizimle beraber yürümek isteyen herkesle beraber yürüyeceğiz. Haki hukuk, adalet getirinceye kadar yürümeye devam edeceğiz. Biz Kuvayı Milliye’den geliyoruz. Bu nedenle CHP, Türkiye ve yurtdışındaki yurttaşlarımızın güvenliğini sağlayan tak siyasi örgüttür. Değerli arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezecek. İl başkanlarıma talimat verdim. Geldiği zaman karşılanacak, halk ile buluşturulacak, gülerek, sevinçle ve heyecanla yolcu edilecek.”

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık