Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

02 Mayıs 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Muharrem İnce 50 ili dolaşacak

Muharrem İnce 50 ili dolaşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı Yalova Milletvekili Muharrem İnce mitingleri son sürat devam ediyoru. 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanı seçimleri isminin açıklanmasından sonra ilk seçim konuşmasını meclis önünde yapan Muharrem İnce, ilk büyük mitingini memleketi Yalova’da yaptı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 24 Haziran seçimlerine kadar 50 il de miting yapması planlanıyor. Miting için Yalova’dan sonra sırasıyla Edirne, Hakkari ve Rize’ye giden Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Antalya’da bir televizyon programına katıldı. Dün Afyonkarahisar’da gazeteciler bir araya gelen İnce, Dinar ve Denizli’nin Bozkurt ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saatlerinde Denizli’den ayrılan İnce, bugün Manisa’nın Soma’da vatandaşlarla buluşacak.

Seçim çalışmaları sırasında özel uçak kullanacak olan Muharrem İnce, Pazartesi Konya mitingden sonra Ereğli ilçesinin kent merkezinde halka vaatlerini anlatacak.

Ramazan ayında da mitinglerine devam edecek olan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 15 Mayıs’ta Niğde ve Aksaray’da da mitingine devam edecek.

19 Mayıs’ta Samsunlularla buluşacak

Muharrem İnce daha sonra 18 Mayıs’taki program dahilinde Tekirdağ ve Kırklareli mitingini yaptıktan sonra İstanbul Avcılar’da iftar programına katılması planlanıyor. İnce, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs’ta Samsunlu vatandaşlarla buluşacak. Samsun mitinginin ardından aynı gün Sinoplularla buluşması bekleniyor. İnce 20 Mayıs’ta Adana ve Osmaniye’de mitinglerine devam edecek.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, il mitinglerinden yanı sıra ilçe ziyaretlerinin yapacağı 24 Haziran seçimlerine kadar 50 il ve ilçe miting yapması planlandığı açıklandı.

CHP Lideri de miting yapacak

CHP Genel Başkanı 24 Hazirandaki seçimler için cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceye mitinglerde destek olacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, salon toplantılarının yanı sıra, hem Muharrem İnce’ye hem de 27. Dönem milletvekili genel seçimleri oy istemek amacıyla Ankara, İzmir ve İstanbul’da mitingler yapacağı açıklandı.

Daha çok salon toplantılarına katılması beklenen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise İnce'ye destek ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partisine oy istemek amacıyla İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde miting yapacağı belirtiliyor.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili ada aday çalışmalarını Çevre Sokak’taki yapıyor. Milletvekili adaylarının listesini 21 Mayıs’ta Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ettikten sonra seçim çalışmalarına hız verileceği açıklandı.

Editör:

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık