Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Milletin iradesi sandığa nasıl giriyorsa öyle çıksın

Milletin iradesi sandığa nasıl giriyorsa öyle çıksın

Seçim sürecini takip ederek kamuoyunu bilgilendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi ile ilgili seçimin sürecinin önemli bir kısmının tamamlandığını söyleyerek, oy verdikleri için vatandaşlara teşekkür etti.  “Demokrasilerde demokratik yarışlar olacaktır. Milletin iradesi sandığa nasıl giriyorsa öyle çıksın. Kararlı bir duruş göstereceğiz.” İfadelerini kullanan Bülent Tezcan,   “Parti görevlilerimiz, diğer parti görevlileri ve  gönüllü sivil toplum kuruluşlarının görevlilerinin emeklerine teşekkür ediyoruz. Fedakarlıkla görevlerini sürdürüyorlar.  “ dedi.

Vatandaşlar tahriklere kapılmasın

Sonuçların toplanmaya devam ettiğini söyleyen CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, seçim sürecini takip edeceklerini belirterek, “ YSK açıklama yapana kadar süreci takip edeceğiz. Görevli arkadaşlar görevlerini sürdürecek. Vatandaşlar tahriklere kapılmasın. Seçim sürecinde acı bir olaya sebep vermeden tamamlanması en büyük arzumuzdur. Tahrik konusunda vatandaşlar hassas davranmalı. “

Demokratik zeminde mücadeleye devam

“ Sonuçlar açıklandıktan sonra ne olursa olsun demokratik zeminde mücadelemize devam edeceğiz”  diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, “Süreci görevli arkadaşların takip edeceğini, vatandaşların huzur içinde tahrike sebebiyet vermeden normal yaşamlarına dönmelerini arzu ediyoruz”  dedi.

Ayrıca, bu süreçte emek veren herkese teşekkür eden Bülent Tezcan konuşmasının sonuna doğru, sonuçlar açıklandığında herkesin saygı ile kabul etmesini diliyoruz şeklinde konuştu.

Editör: Buğurcan Baştuğ

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık